Hem > Forum > Relationer > Hur får jag tillit till män igen?

Hur får jag tillit till män igen?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Tjabba,Tjena,Hallå!

  Tänkte börja detta inlägg med en positiv hälsning då resten kommer vara negativt..

  Jag är 15 år o under dessa år har jag varit med om misshandel, sexuell misshandel o de värsta av allt våldtäkt. Alla dom som utförde brotten var män o fick inget straff för något av det heller. Jag är ju hetero men hur ska jag kunna få tillit till någon man. Jag känner mig så smutsig då män har hållt på att ta på min kropp. Jag känner att jag är så smutsig så att det ända jag förtjänar är döden. Mina föräldrar har fått reda på allt o dom säger att dom vill mitt bästa o att dom älskar mig över allt annat men jag tror inte det är sant för hur ska någon kunna älska mig då jag e så smutsig?

  Jag vill ju leva, få ett bra liv med egna barn men de känns som att det inte är sista gången jag blir våldtagen.

  Avatar

  Gå till en psykolog, låt inte smärtan planteras som ett frö i dig och växa. Du är inte smutsig, du är värd att älskas.

  Du är 15 år och förtjänar inte ha gått genom något liknande, ingen gör, men du är bara ett barn. Fortsätt försök vara barn, tänk inte på män – oftast är dem flesta rätt så jobbiga ändå i din ålder. Fokusera inte på om män kommer vilja ha dig utan på att du ska vilja ha ditt liv, för då kommer ditt liv alltid vara fulländat även utan en romantisk relation!

  Avatar

  Du har varit med om mycket hemska och svåra saker. Jag kan relatera till din oro. Jag är har själv blivit utsatt för övergrepp som barn och trodde att jag aldrig skulle klara av att ha sex som vuxen. Men när jag var 19 år så träffade jag en kille som blev min första riktiga pojkvän och vi hade bra sex. Jag brukar inte berätta första gången jag har sex med någon att jag har blivit våldtagen men har jag sex med någon mer än två gånger brukar jag berätta vad jag har varit med om. Jag har fått stor respekt av de killar jag har varit med. De har varit lyhörda och jag har varit noga med att säga till om något har känts jobbigt. Vissa saker trivs jag inte med att göra. För det påminner för mycket om övergreppen. Men det finns mycket som jag tycker om, som jag kan njuta av. Jag jobbar fortfarande på mig själv och kan ibland bli rädd under sex men blir jag rädd då säger jag till och så får den som jag är med krama om mig lite extra och så känns det bra. Då påminns jag om att jag är med en människa som jag tycker om och att jag inte alls befinner mig i en övergreppssituation.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.