Hem > Forum > Relationer > Hot,misshandlad,trakasserad,förnedrad

Hot,misshandlad,trakasserad,förnedrad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag vet inte vart jag ska börja måste bara skriva av mig. Mår så otroligt dåligt. Jag har flera gånger försökt ta livet av mig. Men den här gången är det något nytt. Hur ska man orka.
  mitt ex som misshandlat mig, stulit mig på pengar och bara ljugit hade jag äntligen orkar lämna.

  sedan tog jag och träffade en ny kille, som jag känt i 5 år.
  Det jag inte visste var att mitt ex sett att vi planerat och ses. Eftersom han hade tillgång till sociala medier (mina)
  Han har skickat så förnedrande meddelanden och hotat han ska förstöra mitt liv. Han har tillgång till alla mina sociala medier och även snapchat där olämpliga bilder finns sparade som han hotar sprida.
  han försöker ta kontakt med mig 24/7 och har även ringt mitt arbete.
  jag har polisanmält allt, men vad gör det för nytta.
  jag vill bara dö. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har en bra familj och älskar mitt jobb. Men det här orkar jag inte med, är det värt det. Vad finns det att leva för. Jag känner mig så vidrig som han skriver att jag är?
  jag vill dö. Jag vill verkligen dö. Eller inte dö men bara slippa allt. Vad gör jag, jag orkar inte mer. Oavsett hur mycket min familj betyder och mina vänner så är det inte värt det just nu.
  det ända jag vill är att han ska vara ute ur mitt liv. Han har ändrat alla lösenord och den Mail som är kopplad till konton.

  En del av mig hoppas att om jag tar livet av mig kanske han skulle få det straff han förtjänar?
  Det till hör att jag är ung 20 och han 10år äldre, han är även narkoman så han har inga gränser.
  vad gör man?

  hur orkar man ta sig igenom detta, tips på hur jag kan tänka , hitta livslust hur kan jag göra för att inte ta livet av mig , för jag vill inte innerst inne när jag tänker på min familj. Men sen undrar jag om den smärta jag upplever nu någonsin går över , han har ärrat mig för livet.
  vad gör jag

  Avatar

  Hej Red Tibylo.

  Dina ord träffar verkligen rätt in i hjärtat. Jag tog mig ur ett oerhört destruktivt förhållande för flera år sedan nu, även om våra erfarenheter skiljer sig så kan jag känna igen mig. Det är så sjukt egentligen, att det är du som offer som får betala för vad han har gjort. Han borde vara den som får bära skulden, inte du.

  Nu är det ett tag sedan du skrev ditt inlägg, men hur ser livet ut nu för dig? Jag hoppas att det har blivit bättre, att du är kvitt honom och har fått börja läka de sår han orsakat.

  Har han fortfarande tillgång till dina sociala medier? Om svaret är jag tycker jag nog att du ska byta lösenord på precis alla plattformer och blockera honom på samtliga. På så sätt kan du bli kvitt hans spionage en del förhoppningsvis.

  Det jag vet för ett faktum är att det finns ett liv för dig, helt fri från honom. Han är inte övermäktig, även om det känns så nu. Rädslan är svår att bli kvitt med, särskilt när han verkar vara väldigt hotfull, men den går bort. Med tiden. Så gick det för mig iallafall, jag är fortfarande rädd för mannen som behandlade mig illa, men jag har ett sånt otroligt vackert liv. Jag är lycklig. Och jag VET att du kan vara lycklig också. <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.