Hem > Forum > Relationer > Hon gör allt för att jag ska göra slut 😢

Hon gör allt för att jag ska göra slut 😢

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Vi är förlovade men sista året drog hon sig tillbaka pga sitt mående. Nu gör hon allt för att jag ska göra slut. Vi båda har barn.

  Hon älskar mig säger hon samtidigt som hon försöker göra mig arg för att jag ska lämna henne. Hon är mitt livs kärlek sen första ögonkastet.

  Jag mår skit sen 6 månader i kropp och hjärtat. Hjärtat så pass att jag fått åka ambulans pga misstänkt hjärtinfarkt 2 gånger. Nu är allt mörkt i mitt sinne. Gör hon slut har jag planerat självmord men vet inte om jag vågar. Känner att jag kommer ge upp allt och kroppen kommer stänga ned. Jag försöker tala om för henne men då är det alltid något annat som gör mig så här, hon tar inte in hur jag känner. Hon exkluderar mig och mina barn i sina framtidsplaner.

  Jag är så förvirrad hur jag ska göra. Ena timmen ska vi flytta ihop och i nästa vill hon jag lämnar henne och hittar någon ny.

  Hur ska jag få hjälp, vården vågar jag inte riktigt säga som det är till rädd de ska sy in mig. Har ingen riktigt bra  vän att prata med.

  Hur kan man tackla hennes negativa sett?

  Hej! Jag har varit där på stället som skrämmer dig. Det är inget farligt ställe på en klass 3.a vilket ÷= kör på bara där du hamnar om det verkligen blir en torsdag i dig mående. Jag är här för att lyssna. Skärp upp dig mannen. Respekt för barnet och sambolivet. Men det är tyvärr så här livet fungerar emellanåt. Jag lider med dig. Allt jag kan göra. Här. Tyvärr. Fråga mig gärna om hur livet ser ut bakom murarna. Jag har inga barn

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.