Hem > Forum > Relationer > borderline/narc. partner

borderline/narc. partner

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Mår piss.

  jag lever med en kvinna som alltid har synpunkter på saker jag gör och inte gör. Får ofta syrliga oprovocerade kommentare om allt mellan himmel o jord. Hon får vansinniga utbrott på mig så att vårat barn blir rädd och börjar gråta.

  Jag en längre tid misstänkt att hon lider av borderline eller ev. narcissistisk personlighetsstörning.

  Jag är en normalfuntad människa med fel och brister men börjar inse att det måste finnas någon underliggande problematik hos henne, för det här är inte i närheten av normalt. De senaste 2 gångerna hon har blivit arg på mig så ska vi separera och ha växelvis vårdnad om vårat barn. Till saken hör att jag har verkligen inte gjort henne illa på något sätt. Däremot så kan hon få fullständig härdsmälta om vi är oense om något – o det är verkligen bagateller. Jag blir knäck av de här beteendet och inser att jag tassar på tå runt henne för att undvika konflikt.

  Vad gör jag? Jag orkar snart inte mer. Vi har prövat parterapi utan nämnvärt resultat, troligtvis för att det egentligen inte finns något problem annat än hennes humör och beteende. Hon har även själv gått i KBT för sin panikångest, säger hon..

  någon som har erfarenhet? Hjälp!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.