Hem > Forum > Relationer > Hjälpa vän

Hjälpa vän

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har en vän som jag själv inte kan hjälpa på grund av depression om tankar, ensamhet och problem med ekonomin och min fader som har cancer.

  Sedan långt tillbaka även innan olyckan och orolig efter olyckan med HÄLSAN.. Min vän har problem och hon mår inte bra alls hon har haft självmordstankar då jag stoppade henne, problem med förhållande alla hennes vänner har nästan lämnat henne är bara jag och en till.

  Men kan inte hantera eller hjälpa henne då jag själv mår dåligt.

  Vad ska man göra vänt mig till kuratorer som nästan inte hjälpt, vänt mig till arbetsförmedlingen och massa andra psykolog hjälper inte alls mig häller när dom endast frågar oftast samma grej eller inte hjälper något.

  När det kommer i relationer har jag inte haft tur, oftast med alltingen nej det är inte du det är jag eller jag gillar dig och allt men du är men jag gillar sig som en vän.

  Jag vet inte vad jag ska göra nu och börjar att ge upp.. vad hade ni gjort i min situation? När inget har gått bra för er när ni hamnat i en olycka, varit singel länge, har ekonomisk problem har varit det länge och ni har en vän som har problem du vill hjälpa men inte kan på grund av egna problem..

  Vad jobbigt🙁

  vilken fin vän du är! Men du kan bara göra det du kan och du får inte glömma dig själv i det här…

  kan du prata med din vän och berätta att du bryr dig jättemycket men du orkar inte pga att du själv mår dåligt? Kan du övertala henne att åka till psyk akuten? Så att hon kanske kan bli inlagd..

  jag hade bjudit hem henne och haft ett djupt samtal med henne och sagt exakt hur du känner , att du inte orkar mer för att du själv mår dåligt .

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.