Hem > Forum > Relationer > Hittar ingen utväg.

Hittar ingen utväg.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har levt tillsamman med min fru i 10år,gifta i 2år. Vi har tre barn. För tre veckor sedan bestämde vi tillsammans att vi ska skiljas, och göra det bästa för att våra barn inte ska ta skada av vårt beslut. 2dagar efter vårt beslut går hon hem med en annan man och har sex, vilket jag upptäcker av en slump. Jag säger att jag mår dåligt av det inträffade och hoppas hon kan klara sig utan one nightstands tills vi har flyttat ifrån varandra. Svaret blev att vi gjort slut och att hon får göra som hon vill och att jag inte kan säga något om det. Sedan dess träffar hon honom nästan varje kväll, hon köper sexiga underkläder som hon tvättar och låter hänga på tork så att jag ska se! Har bett henne lägga av med allt tills jag lyckats flytta ut då jag mår riktigt skit av allt! Hon tycker att jag inte har med det å göra det är hennes privatliv. Medans jobbar jag alla vecko dagar å tar sedan hand om barnen när hon ska till honom. När helgen kommer är hon helt borta å anklagar mig för att vilja hålla henne instängd om jag säger något! Jag står för hela familjens ekonomi, hon är hemma heltids sjukskriven och arbetslös.Problemet är att jag inte kan ta mig ur helvetet då jag måste lösa krediter som vi har tillsammans, bilen måste säljas, och hitta ny bostad allt medans jag har barnen (4,8 och 14 år) Samtidigt har jag ingen att prata med om allt och hon skrattar bara åt mig. Känner att jag inte orkar mycket mer! Vad fan gör man! Kan inte sjukskriva mig heller för då räcker inte pengarna inte till och ja får inget lån om nåt går till inkasso eller KF.Går bara runt bland människor å låtsas må bra för att sedan krascha efter att barnen somnat! Har varit vaken i 3 dygn nu…

    Jag kan förstå din smärta, det är tragiskt att hon inte har mer respekt till dig och er relation ni delade. Man saknar egentligen ord till situationen du befinner dig i.

     

    Du verkar vara enormt godhjärtad som fortsätter ta hand om henne enonomiskt, mitt hjärta hade vägrat försörja henne och därför då också visa att om hon inte kan respektera ditt mående ska du inte heller respektera hennes. Om det är hennes privatliv kan hon också ta hand om sitt eget liv.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.