Hem > Forum > Relationer > Hittade min killes sextap med hans ex, mår värre än nånsin

Hittade min killes sextap med hans ex, mår värre än nånsin

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Lite bakgrund på hur allt hände:

  Jag skulle framkalla bilder på nätet för att göra album om min kille och jag som då har varit tillsammans i lite över ett år.

  Han hade bilder som inte jag hade kvar och därför gick jag in på hans Google foto konto som för någon anledning var inloggad på min dator. Oftast brukar inte bilderna alltid vara ordnat på ett kronologisk sätt och därför var en av den första foto/video jag såg en sextap på honom och hans ex! Det gjorde så ont så jag ville bara spy och gå härifrån för att jag visste inte när detta togs.(eller för den delen om det var han då ansiktet inte var med men som sagt jag kände igen honom ändå). Jag var bara tvungen att fråga om det var han… Och det var det. Han erkände att det var en sextap som hon (hans ex) ville göra när dem var tillsammans för över 4 år sen och är därför ingenting aktuell.

  Varför den fanns kvar? För att han har inte använt sin konto sen dess och hade tagit bort allt från sin dator och mobil men visste ej att det var kvar där.

  Men jag har den känsla att varje gång jag tänker igen på detta video så är det som att han har varit otrogen, det gör så ont i hjärtat och knyter i magen så jag vill spy. jag grätt så mycket igår kväll när han erkände att jag minns inte när jag somnade då torrarna slutade aldrig. Även nu när jag tänker på det så kommer tårarr .

  Nu är frågan hur ska jag hantera det?

  Jag har bett honom ta bort detta men ångrar mig då det betyder att han kommer se videon när han tar bort den.

  Det har skapat en stor komplex hos mig då när jag såg video så såg man att hans ex var mycket smalare, mer attraktivt och dem var i samma säng som vi delar nu.

  Att hur han rörde henne där gör han på mig och der skapar en jätte konstig känsla inombords så jag mår så dåligt.

  Det var ju flera år sen men… Aa som ni läste så krossade det mig 💔

  Jag skulen verkligen behöva hjälp om det flöt jag vet inte vem jag kan fråga annars.

  Tack

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.