Hem > Forum > Relationer > Fallit för fel kille

Fallit för fel kille

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    Jag är i en jobbig situation. Jag har börjat få känslor för en kille som min allra bästa vän har haft en ”fling” med. De var aldrig i en relation, och utifrån vad hon sagt så var hon aldrig kär i honom. Dock känns det, utifrån mina egna spekulationer, som om han kände väldigt starkt för henne. Jag och killen har alltid haft en god relation, vänskapsrelation, men på sistone har vi haft mer kontakt. Jag har inte gjort något bakom hennes rygg, det är väl mer att han växt som fan i mina ögon och att jag upptäckt att han faller mig mycket i smaken. Problemet är att jag knappt själv vet vad detta innebär eller är. Jag har fått lite vibes av att han möjligtvis känner likadant. Men jag är rädd för att jag enbart är intressant då min vän har pojkvän nu, och att han då vill komma åt henne via mig. Förstår ni? Det är en jobbig sits, och jag kan ju inte rå för att jag börjat känna något. Men å andra sidan så är denna tjejen min allra bästa vän och jag skulle aldrig välja bort henne framför någon annan. Vad säger ni? Är det bara glömma och drömma? Det känns så i alla fall, då jag är en för ärlig människa. Skulle aldrig kunna gå bakom ryggen på henne. Jag behöver dock lite perspektiv i en sådan här situation, vad tycker ni? Hjälp en vilsen, känslosam själ.

    Känns det som att du skulle kunna ta upp det här med din kompis? Och berätta för henne att du har fått känslor för den här killen, men att du aldrig skulle välja bort henne. Att du vill veta hur hon ser på det hela?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.