Hem > Forum > Relationer > Han leker bara med mina känslor..

Han leker bara med mina känslor..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag är en tjej på 14 år och har ett problem, ett ganska stort problem enligt mig. Jag har gått igenom mycket när det gäller kärlek. För 1 år sen typ så hade jag mitt första ’seriösa’ förhållande, jag hade aldrig vart så kär i någon förut. han var omtänksam, fin, och oftast snäll, ganska mycket av förhållandet gick ut på att han blockade mig överallt och va arg på mig för inget. när vi hade vart tillsammans ett halv år typ fick jag reda på att han var otrogen mot mig. Han skrev med andra tjejer som om jag inte fanns. jag gjorde slut med honom. men jag var fortfarande extremt kär i honom, jag älskade honom. efter några månader hade jag fortfarande inte kommit över honom och jag valde att ta kontakt med honom igen. han hade blivit en annan person, snäll, verkligen brydde sig om mig, skrev att han bara ville vara med mig, träffa mig och att han faktist gillade mig. under hela sommarlovet trodde jag på det, att han faktist gillade mig, för 3 dagar sen hade han plötsligt ett förhållande med en tjej och jag är förkrossad, jag gör inget annat en att var på mitt rum och gråta, jag har haft depression sen jag var 11 år och har levt med det utan hjälp, det har lätt till självskade beteende osv.. skulle verkligen vilja ha hjälp med dethär nu :/

  Jobbigt att du behövt gå igenom allt det med den killen. Man vill ju gärna tro att den man gillar är en bra person och att den faktiskt gillar en tillbaka. Och man förlåter ibland folk lite för lätt om man fortfarande har känslor för den.
  Tyvärr är många killar så i den åldern, jag vet inte om det beror på att de vill ligga med så många som möjligt eller om de är alldeles för osäkra för att faktiskt erkänna för sig själva vad de tycker och att de känner att det gör dem sårbara.
  Om du levt med depression sen du var 11 så borde du försöka hitta någon du kan prata med det om. Vet att det inte är enkelt, man är orolig att de ska få en annan syn på en eller tycka att man är jobbig för att man tar upp såna saker. Men det är viktigt att få utlopp på andra sätt än självskadebeteende, det kan vara en lärare eller någon över nätet. Om personen inte vet vem du egentligen är irl så kan den heller inte sprida saker vidare till folk som känner dig o så.

  Har du några nära vänner som du känner är äkta o som du kan lita på?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.