Hem > Forum > Relationer > Han låtsas som att jag inte finns

Han låtsas som att jag inte finns

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Varje gång jag och min partner bråkar får jag jätteångest. Han slutar prata med mig och i värsta fall kan det fortgå i timmar. Jag får alltid panikkänslor då eftersom jag tror att han ska lämna mig. Kan det alltid vara jag? Jag blir så ledsen över hur arg han blir och att han inte vill prata.

    <3 Gud så smärtsamt alltså, fina du.

    Silent treatment (tyst bestraffning) är ju en form av misshandel personen använder för att bannlysa någon från sin existens. Även skapar det ju en omöjlighet till att diskutera eventuella problem och ageranden i en relation, och nån som helst chans till försoning. Tänker att den här personen har stora problem med sig själv som beter sig såhär emot dig?

    Det går inte att när ni är sams komma överens om att just den här typen av beteende får ingen av er utsätta den andra för? Att man helt enkelt får tvinga sig själv till att försöka kommunicera eller åtminstone kunna uttrycka att man behöver ensamtid – men absolut inte bestraffa den andra så det skapar djupa emotionella skador? Det är ju långt ifrån normalt och okej i en kärleksrelation att medvetet psykiskt misshandla någon, tänker jag. Spelar ju ingen roll ifall någon gjort fel. Man gör det bara inte.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.