Hem > Forum > Relationer > Han har tagit allt, jag vill dö

Han har tagit allt, jag vill dö

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har levt i en relation med en man som brukat droger bakom min rygg, varit otrogen, lurat mig på pengar och ljugit om det mesta. Han lider av missbruk, ptsd, outredda diagnoser och depression/ångest. Trots allt har jag stått vid hans sida, vi var förlovade och jag kunde se förbi allt (medberoende much?) men nu har han lämnat mig. Han har valt att avsluta vårat förhållande och jag kan inte göra någonting. Mellan allt kaos har vi haft det bra, han har gjort misstag som han ångrar och försökt ta hjälp för. Jag har suttit på de där jävla mötena på soc och försökt få bukt med dethär. Jag har stått vid hans sida de senaste året för att hjälpa honom och stötta honom för att må bättre.

  Den smärta jag känner nu är ingenting jämfört mot annat. Jag har förlorat den människan jag älskar mest, och det värsta är att han är fortfarande nära. Hade han dött hade det varit ett avslut, nu känner jag mig bara tom, jag vill bara dö. Den sorgen jag känner nu orkar jag inte känna. Idag stod jag med kökskniven på handleden. Jag vågade inte.

  Avatar

  <3 Så fruktansvärt. Låter också så himla orättvist att du har stått där i vått och torrt (och mer därtill..) och nu är det samtidigt du som blir lämnad – trots att du inte är i närheten av att ha gjort något fel. Jag hade också blivit förkrossad. Kanske även väldigt arg och upprörd. Tycker inte man kan bete sig hur som helst och sedan sticka när man behagar, så att säga. Är han mån om hur du åtminstone mår efter han lämnat – om du orkar säga? Verkar vara väldigt mycket fokus vid honom själv, liksom en “me, myself and I-problematik” som han har och utgår ifrån?

  Stor kram!

  Lägg all den kraft du lagt på honom på dig själv.  Du behöver det. Sök hjälp på vårdcentralen eller på akutpsykiatrin.

  Ja du har nog varit starkt medberoende. Ta hjälp i medberoendecirklar så småningom också.

  Du är värdefull och han har behandlat dig illa. Du är värd ett bra liv ❤

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.