Hem > Forum > Relationer > Han behandlar mig inte bra

Han behandlar mig inte bra

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 13 totalt)
12
 • Avatar

  Jag har inte talat om detta för någon, jag skäms för att det känns som om jag är ensam om detta. Och om jag skulle säga något så skulle alla bli äcklade utav mig, men nu måste jag verkligen få skriva om allt som hänt…

  Han är verkligen fruktansvärt svår att leva med.

  Han tvingar till sig sex, en gång bad han mig att finna en annan kvinna åt honom som han kunde ha samlag med, han ville att två kvinnor skulle ha samlag med honom samtidigt. Han har till och med sagt till sin vän att han kan sälja mig för 500 kr, låna ut mig för sex.

  Han hotar med att ta livet av mig om jag har sex med en annan man.

  Han hotar med att ta livet av sig själv om jag lämnar honom.

  Han har vid flera tillfällen slängt ut mig ur lägenheten så att jag fått ringa till min lillasyster, hon har fått hämta mig och låta mig sova hos henne och hennes sambo.

  Min pojkvän blev arg och skrek på mig när jag hade ställt mat på en bricka och han spillde ut sin mjölk, han skrek att det var mitt fel att han spillde och kastade ner både tallrik och glas i golvet så att jag fick städa upp, han satt kvar vid sin dator och spelade…

  Han kastade iskallt vatten på mig. Han gjorde iordning en energidryck med pulver ifrån sin burk han köpt på sitt rum, hällde den över mitt hår och sa att jag måste torka upp och det inte fick komma kladd i soffan.

  Han säger att jag måste träna mer för ingen vill ligga med en kvinna som har en dallrig rumpa. Han betalde en hårsalong för att rakpermanenta mitt hår för det är fult med lockar.

  Jag får inte vara ifred i badrummet, han låser alltid upp, vilket har tvingat mig till tarmtömmning i badkaret vid flera tillfällen så att jag snabbt kan skölja av hela badkaret och mig själv.

  Han använder alla sina pengar till att gå på gym, träna bodybuilding och köpa steroider, receptbelagda läkemedel via nätet och hash.

  Han skriker på mig att jag är dum, så jävla dum, att jag är en hora, att han ska låsa in mig för att jag inte kan behärska mig själv runt andra män.

  Han dricker stora mängder alkohol och blir riktigt otrevlig – han kan då slåss mot säkerhetsvakter på barer och polis.

  En gång tog han kokain och väckte mig klockan 02.00 på natten och grälade med mig om att klockan var 14.00, han var helt säker på det, efter nån timme lugnade han ner sig.. och jag kunde stiga upp vid 07.00 och gå till skolan och skriva mitt prov…

  Jag har försökt tala med hans föräldrar, men hans mamma tror mig inte när jag säger att det finns anabola steroider i lägenheten och hans pappa säger att det är okej att han röker hash lite då och då för att kunna koppla av och känna sig lugn.

  Avatar

  kontakta kvinnojour!!!Detta är en farlig man! Vad du än gör, stanna inte hos honom. snälla!

  För det första, det är ju verkligen inte du som ska skämmas eller är äcklig! Finns bara en sak att säga; dra! Nu! Har du en biffig brorsa eller killkompis, ta hjälp av honom/dem att övertala honom om att lämna dig ifred. Kan funka på den typen av kille som din sambo. Annars polisanmäl! Och berätta för omgivningen att du har problem med honom så du får stöd! Det finns många fina män som får en att må bra! Det är du värd!

  Avatar

  Hej!

  Mitt svar verkar inte ha gått fram förmodligen på grund av dåligt batteri, så jag sammanfattar!

  LÄMNA, det kan bli riktigt farligt annars!

  Ring KVINNOJOUREN eller någon annan som kan hjälpa dig!

  Även om du har eller har haft starka känslor för din partner så måste du gå, han behöver förmodligen också hjälp men det får bli en senare fråga.

  Håll kontakten med oss här, eller med andra för så här ska du inte ha det.

  Ta hand om dig!

   

  Avatar

  Hej!

  Till alla tjejer/kvinnor!

  Reagera jag som man med att bli så  (förbannad)  även om jag nu har haft att göra med såna här frågor till och från i så många år, och normalt måste agera någorlunda neutralt  så undrar jag vad tycker ni?

  Ta hand om er.

  Avatar

  Hej

  Men vad dålig att han gör dig ledsen gång på gång, det måste vara svårt för dig när en man som drogar sig och använder steroider inte acceptera ditt hår eller lämna dig ifred på toa. Har du jobb, hur är ditt situation för övrig?

  Sköt om dig

  Avatar

  Hej!

  Hoppas det går bra!

  Och du!

  Vi finns här skriv av dig om du vill, annars tala med någon som du litar på och har förtroende för.

  Du ska inte ha det så här!

  Ha det bra!

  Avatar

  Hej!

  Hoppas verkligen att det har gått bra.

  Ta hand om dig!

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Till alla tjejer/kvinnor! Reagera jag som man med att bli så (förbannad) även om jag nu har haft att göra med såna här frågor till och från i så många år, och normalt måste agera någorlunda neutralt så undrar jag vad tycker ni? Ta hand om er.

  Jag mår nog inte så bra, jag har dock fått stöd utav CENTRUM MOT VÅLD – jag fick träffa kvinnorna som driver företaget och jag har fått en kontakt att ringa vid krissituationer, jag har fått hjälp att ta mig till sjukhus pga blödningar i underlivet (troligtvis ett mycket tidigt missfall)

  Avatar
  Trådstartaren

  För det första, det är ju verkligen inte du som ska skämmas eller är äcklig! Finns bara en sak att säga; dra! Nu! Har du en biffig brorsa eller killkompis, ta hjälp av honom/dem att övertala honom om att lämna dig ifred. Kan funka på den typen av kille som din sambo. Annars polisanmäl! Och berätta för omgivningen att du har problem med honom så du får stöd! Det finns många fina män som får en att må bra! Det är du värd!

   

  …jag fick träffa kvinnorna som driver företaget CENTRUM MOT VÅLD och jag har fått en kontakt att ringa vid krissituationer, jag har fått hjälp att ta mig till sjukhus pga blödningar i underlivet (troligtvis ett mycket tidigt missfall) Så jag hoppas att jag ska kunna lämna förhållandet..

  Avatar
  Trådstartaren

  kontakta kvinnojour!!!Detta är en farlig man! Vad du än gör, stanna inte hos honom. snälla!

   

  jag har fått hjälp att ta mig till sjukhus pga blödningar i underlivet (troligtvis ett mycket tidigt missfall) min kontaktperson på CENTRUM MOT VÅLD har hjälp mig mycket..

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej Men vad dålig att han gör dig ledsen gång på gång, det måste vara svårt för dig när en man som drogar sig och använder steroider inte acceptera ditt hår eller lämna dig ifred på toa. Har du jobb, hur är ditt situation för övrig? Sköt om dig

  Jag har först utbildat mig till undersköterska och pluggar nu till sjuksköterska och jag har jobbat till och från inom sjukhuset på olika avdelningar så som Stroke/Neuro, Medicin, Mag/Tarm och jag har även jobbat som administratör inom polismyndigheten och jobbat som skötare på Rättspsykiatriska Regionkliniken…

  Jag får numera stöd av kvinnorna som driver företaget CENTRUM MOT VÅLD – dem är fantastiskt duktiga och jag får hjälp till och från sjukhuset, jag fick en samtalskobtakt hos dem..

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 13 totalt)
12

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.