Hem > Forum > Relationer > Gamla meddelanden

Gamla meddelanden

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag behöver andras perspektiv och insikt i det här för min rationella sida verkar ha lagt av.

  Jag lånade min sambos dator igår och gick in på Facebook. Han var inloggad på sin och då jag tidigare aldrig har haft tillgång till varken hans telefon, fb eller dylikt så var jag dum och kollade på hans meddelanden. Jag är hundra procent medveten om att det är fel och integritetskränkande, vill ni kommentera det så får ni gärna göra det men orkar egentligen inte höra hur fel det är osv.

  Jag hittade meddelanden som är 4-5 år gamla där han var värsta slisket mot tjejer. Jag såg också gamla konversationer med hans vänner där de pratade om kvinnor på ett otroligt nedsättande och objektifierade sätt. På hans arkiverade meddelanden hittade jag konversationer med tjejer där han var sjukt äcklig bara.

  Vi har varit tillsammans i 2 år. De här meddelandena var från cirka 2014-2015. Vi träffades i mitten av 2016. Det har INGENTING med mig att göra. Är fullt medveten om det. Hur mycket jag än försöker göra situationen saklig och rationell så fungerar det inte. Jag har inte kunnat sluta grina sen igår. Känner värsta trycket över bröstet och kan inte släppa det. Känner mig.. Bedragen? Känner typ att om han var sådär strax innan vi träffades, va fan ska säga att han har förändrats liksom?

  Jag skulle vilja ha er input på hela situationen. Det kanske finns tusen olika anledningar till varför det känns som det gör men jag vet innerst inne att jag inte ska ta åt mig av det. Min känsla som jag bär på nu är densamma som om han faktiskt har varit otrogen mot mig, vilket han inte har. Vette fan vad jag ska göra.. Vill bara att känslan ska försvinna. Är så arg och äcklad över hela situationen och känner att jag aldrig mer kommer kunna se på han på samma sätt.

   

   

  Avatar

  Hej!

  Åh, förstår din känsla och att den är svår att släppa. Har du märkt ngr sådana tendenser nu mot dig? Har ni en bra relation? Kanske du kan börja fråga frågor för att luska ut lite hur han var ”förr”…

  Avatar

  Lycka till!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.