Hem > Forum > Relationer > Förstört allting..

Förstört allting..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej..gud vart ska jag börja..jag har varit i ett till och från förhållande i ca 4-5 år.

  Vi träffades 2011 i gymnasiet och jag blev sjukt kär direkt vi blev tillsammans men sen dumpade hon mig efter några månader,vi hade ingen som helst kontakt fram till april 2013. Under hela den tiden tänkte jag på henne hela tiden och slutade aldrig älska henne. Under 2013 blev vi tillsammans igen och jag gjorde ALLT för henne behandlade henne som en drottning hon var ändå ganska så hemsk mot mig om man säger så..oktober 2013 blev jag gripen och fick avtjäna ett fängelsestraff jag var borta ca 1 år..hon skickade lite brev då o då kom o besökte mig men väldigt sällan hela tiden sa hon att hon älskar mig o att hon kommer vänta på mig. När jag kom ut så fick jag höra efter ett tag att hon hade haft sex med en annan kille o strulat runt med en del killar också..De var hemskt jag ville ta mitt liv för ja kände att ja aldrig kunde vara med henne igen men jag älskade henne av hela mitt hjärta ja kunde inte föreställa mig ett liv utan henne efter ett tag löste det sig o vi fortsatte vara tillsammans efter ca 1 år så skaffade jag ett dejt app av någon anledning o pratade med tjejer så hon kom på mig och det var hemskt för hon ville lämna mig och ja föll tillbaka igen i självmordstankar men vi tog oss igenom det tillslut men enda sen dess har det varit vardagliga bråk om allt o ingenting. Verkligen bråk hela tiden tillslut klarade jag inte av det och jag gjorde slut med henne men jag kände mig så ensam o att ja inte såg någon mening med livet utan henne men hon ville inte längre vara med mig. Det var strax innan jul o nyår och jag viste att hon skulle ut o festa så ja bokade en resa för att komma iväg från allting men då ville hon inte att ja ska åka men ville ändå inte träffa mig o umgås med mig jag sa till henne att om hon bara umgås med mig över nyår så åker ja inte på resan p struntar i pengarna för biljett etc men hon vägrade..3 timmar innan planet ska lyfta så säger hon att hon kan va med mig om ja går ut med henne o hennes vän när ja redan checkat in o allt..De sluta med att ja åkte ändå för hon blev irriterad att ja va på flygplatsen..när ja kom tillbaka så träffades vi men då hade ja blivit så full under resan o hamna i säng med en tjej som jag ångrar mig så sjukt mycket över men nu är det helt över mellan mig o tjejen som jag älskar mer än allt. Det känns som jag har förstört allting o inget kommer bli bra igen. Jag tänker på henne hela tiden ja kan inte leva utan henne vad ska jag göra..jag vill bara dö ja känner mig så ensam o dum som har förstört allting..snälla hjälp..

  Avatar

  Hej

  Det låter som ni har en del problem att reda ut, finns det en möjlighet att ni kan sätta er ner och prata om allt? Få en syn på allt som hänt och varför detta hänt?

  Det är fel av henne att försöka få dig att inte åka iväg när du förklarat för henne att du måste, dock så kan man inte styra personer och komma med ultimatum. När jag läser det du skriver så verkar det lite som att ni gillar att “jaga” varandra men när ni väl är tillsammans så försvinner spänningen och ni söker er till andra spänningar i livet. Kan detta stämma? Jag vet hur det känns att tänka på någon konstant och vara “olyckligt” kär i någon, men vid ett tillfälle så måste man tänka efter och göra det som känns rätt för dig själv. Du har inte förstört något utan det är nog mer att ni inte är ämnade för varandra just nu. Försök att prata med folk i din omgivning och se om de kan komma med inputs och idéer. Främst så tror jag att ni måste prata med varandra om det finns något att bygga på. Hon känner antagligen att hon inte kan lita helt på dig heller. Försök att förklara det du känner för henne och öppna upp dig med dina känslor om hon vill höra det. Det kommer inte gå att tvinga henne till att lyssna om hon inte vill och det går inte ställa ultimatum. Det känns svårt nu men om ni verkligen vill båda två så måste ni börja prata och kunna lita på varandra.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.