Hem > Forum > Relationer > Förhållande utan sex?

Förhållande utan sex?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har varit i ett förhållande i ca 1 år. Hade sex ”som vanligt” i början när vi nyss hade träffats. Min partner föredrar BDSM och att filma/fota en massa i samband med sex. I början tyckte jag att det var ok, men ganska snabbt märkte jag att det blev det enda fokuset för min partner. Han ville aldrig ha ”vaniljsex” som i mina ögon är mer intimt.

  Dagen jag sa att jag ville sluta med BDSM var det som att trycka på en av-knapp. Min partner har sedan dess inte visat lust till sex. När vi provat att ha ”vanligt sex” blir han knappt hård. Jag frågade direkt om det berodde på att det var icke-BDSMsex. Han sa nej och skyllde på att han var för trött eller mätt.

  Jag lät tiden gå, frågade inte och tog inga initiativ för att lämna utrymme. Inget hände, ingen tog initiativ till sex

  Jag frågade igen om något var fel men han gav samma svar, att han var trött/mätt.

  Tiden har nu gått och vi har aldrig sex. Senaste gången han var sugen var ungefär 10 månader sedan.

  Skulle ni kunna vara kvar i ett sexlöst förhållande? Tips på vad jag kan göra?

  Är tyvärr i samma har aldrig sex lusten finns inte hos min sambo börjar känna hopplöshet å står i samma tanke älskar henne men sex 2 ggr per år är drygt men kärleken gör att man står ut det kan ju ändras hoppas jag i alla fall så svaret på din fråga är ja jag stannar i förhållandet å lever på hoppet ett tag till

  Trådstartaren

  Då är jag inte ensam. Hade varit lättare om ens sambo förklarade varför eller gjorde saker för att ta reda på varför lusten är nere på 0.

  Min sambo låtsas som att det regnar. Försökte ta ett försiktigt initiativ igår men då kastade han täcket över sig och flyttade min hand till övre delen av hans bröstkorg. Sedan vände han sig om och la sig som för att sova utan minsta kommentar om mitt initiativ.

  Det var snart 4 månader sedan vi hade ett halvhjärtat 2-minutersligg där jag aldrig hann komma. Kul kul kuuul.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.