Hem > Forum > Relationer > Ensamhet, saknad, ångest och isolering efter svårt uppbrott

Ensamhet, saknad, ångest och isolering efter svårt uppbrott

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag ska fatta mig kort men skulle verkligen behöva prata med någon som orkar och som delar samma erfarenheter eller har insikter om ett förhållande med lögner, otrohet, manipulation och gaslighting.

  Jag har varit gift och sedan sambo med en kvinna i 11 år som jag valde att avbryta med för snart en månad sedan. Hon har lämnat relationen 3 gånger tidigare för att hon hitta andra män och sedan tagit sig tillbaka till mig. Senaste gången så var ett av mina krav för att ge henne en chans till att ärlighet och öppenhet skulle råda och att vi om samma sak hände igen så skulle vi gå i par terapi. Jag upptäckte av en slump att hon under en lång tid flirtat med och träffat en man i vårt område när hon gått ut med våran hund. Först när ajg fråga om detta så hitta hon snabbt på en historia jag inte köpte uten jag sa att antingen går vi i par terapi eller så får du vara med den mannen och hon gjorde sitt val. Jag har sedan insätt att förhållandet varit fullt av lögner, manipulation och gaslighting. Jag är nu helt isolerad och har inte ens min hund nära mig då det var jag som köpte hunden men min fd var snabb att skriva sig på kontraktet och trotts att jag bad henne att INTE ta med sig hunden nu så gjorde hon det.

  Hej!
  Delar inte alls samma erfarenhet men känner med dig. Tycker inte alls det verkar som att hon varit värd dig. Du borde sätta ett högre pris på dig själv. Det skulle nog vara bra om du hittade någon professionell att prata med. Det finns både inom psykiatrin och t.ex inom Svenska kyrkan. Man behöver inte heller vara troende för att vända sig dit. Att få tala med någon kan vara första steget ut ur din isolering. Synd att du inte fick behålla hunden. Det är nog viktigt att du tar hand om dig själv för att kunna hitta någon mer mogen relation i framtiden. Styrkekramar från mig till dig.

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack vännen jag har en psykolog kontakt men det är så mycket fokus på just det arbetet och jag känner att jag behöver en medmänniska att prata med. Jag har vänner men jag kan inte ligga på dem hela tiden och shafsa om mina problem. Känner att jag behöver ventilera och att ha ett bollplank

  Avatar

  Det finns massa bra grupper på Facebook, där man få hjälp, tips och stöd från likasinnade lr folk som bara vill hjälpa dom som mår dåligt av olika anledningar.

  Jättebra om man behöver nån att prata med lr skriva med.

  Sök i grupper på psykisk ohälsa lr ensamhet, så kommer det upp massa förslag på bra slutna grupper.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.