Hem > Forum > Relationer > Enkelt att vara otrogen utan att bli påkommen

Enkelt att vara otrogen utan att bli påkommen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Nu för tiden är det väl väldigt enkelt? Det mesta går att dölja eller fejka med hjälp av mobilappar och funktioner.

  Min sambo har t.ex avstängda notiser, kodlösenord, ”stör ej”-läge påslaget och håller aldrig på med mobilen när jag är i närheten. Telefonen är alltså tyst och svart 24/7 när jag väl ser den. Hen har också eget företag och ett eget kontor utan kollegor. Hen brukar jobba varierande dagar och tider.

  Så, om hen skulle vara otrogen skulle jag aldrig någonsin kunna ta reda på det? Om hen är borta en kväll kan hen säga att hen jobbade och jag skulle aldrig kunna veta om det är sant p.g.a inga kollegor. Om hen döljer något i mobilen skulle jag aldrig se det p.g.a telefonen alltid är i skärmsläckt läge utan notiser. Om jag skulle fråga rakt ut om hen är otrogen kan hen bara säga ”nej”, och efter det finns det inget att diskutera.

  Om man är ensam företagare utan daglig kundkontakt är det busenkelt att göra precis vad man vill när man vill…

  Tankar?

  Det låter som att vara aningen paranoid.
  Min tanke är såhär. Vem är du i det hela? Vem är du om hen visar sig vara otrogen och vem är du om det visar sig att det inte är så?
  Kan du se att du är den personen du vill vara oavsett relationen du är i eller inte?
  Skulle din partner vara otrogen så är det inte hela världen. Om du är trygg i dig själv och lever ett liv som du är nöjd med så kommer en separation på grund av otrohet kännas som något bra. Då skulle du vara glad över att du kom undan. Efter lite tårar förstås…
  Om du däremot inte är trygg i dig själv och inte har hittat dig själv så skulle det kunna bli mer turbulent om det skulle visa sig att hen är otrogen. Lite som om du varit beroende av hen och inte har kontroll över ditt eget liv.
  Allt handlar bara om dig. Älskar du din partner och du ger hela dig själv och får lika mycket tillbaka så har du haft något fint oavsett vad som händer. Du kan inte ändra andra människor, bara dig själv och dina egna tankar och känslor.

  <3 Låter som ett optimalt test att se ifall partnern är att lita på eller inte? Menar att vissa personer, gärna sina partners eller andra nära relationer, kan jag iaf önska gärna utsätts för något ”eldprov” så man kan avgöra var man har dem? Tillfället kan göra tjuven.. eller så inte. Visst vill man veta hur det är.. Har en kompis som jag pratat med om detta ämne ibland när relationer dras till sin spets – hur otroligt informativt och lärorikt det kan vara att det sker. Alltså sådant som först kan upplevas skrämmande kan sedan visa sig vara det bästa som hänt relationen. Är den att lita på? Är vi ärliga emot varandra? Hur nära är vi? Det är svaren man tillslut möter förr eller senare. Jag tycker förövrigt det låter lite sinnessjukt ifall man har en partner som är otrogen och under en tid påstår att den arbetar. Det är ju om något stora varningsflagg och ingen man vill ha i sitt liv. Jag hoppas den här personen visar sig vara vettig och normal.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.