Hem > Forum > Relationer > Dumpad

Dumpad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag är ingen skribent eller så men tänker att man får la testa ändå.

  För drygt halvår sen så blev jag dumpad av min flickvän, det var det tredje förhållandet som jag haft. Direkt efteråt så kändes det väldigt jobbigt men ändå med en lättsamhet runt det hela som typ ”men det kommer bli bättre” är 20 bast så tänkte att jag skulle kunna hantera det på ett ”vuxet sätt” men har nog aldrig haft så fel.

  Går runt varje dag och tänker på henne, vad hon gör och hur hon mår. Försökte ta upp kontakten o ba kolla läget med slutade upp med att hon blockerade mig på alla sociala nätverk och frös ute mig, alla hennes vänner gjorde detsamma.

  Nu kanske ni tänker vad som fick förhållandet att ta slut? ja då kan jag säga att det gör jag med, fick ingen konkret anledning. Det skulle varit så skönt om hon bara pekade på en sak o sa att detta är varför men att inte ha den grejen o peka på gör bara allt tusen gånger värre.

  Detta leder till att man börja spekulera vad det är för fel på en, är jag inte snygg nog? fanns det någon annan? visade jag inte att jag älskade henne? detta är sånna frågor som ligger bak i mitt huvud 24/7. det har blivit så att jag har gått från en go gubbe som är ganska nöjd med mig själv till den mest självkritiska människan på jorden.

  Och man kan inte riktigt få hjälp av någon heller för att alla blir så obekväma med folk som inte mår bra, blir som att man går runt med en mask. Ni vet när man träffar någon och dom frågar hur läget är så säger man ju ”aa men det är bra” på ren reflex. Testade o vara ärlig när någon frågade och sa att jag mådde dåligt men personen som jag pratade med blev så obekväm så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

  Jag vände mig till alkohol, droger och fest för att slippa tänka på henne o hur dåligt jag mådde. Kan säga att det funkar i stunden men fan inte i längden, har varit med några tjejer efter henne men ingen kan fylla upp hålet som hon lämnade. Man skaffar tinder för att få lite bekräftelse men det funkar inte heller.

  jag lovar er att det finns ingeting som kan få dig att må så bra eller så dåligt som tjejer kan.

  Vad fan ska man göra för att må bra egentligen?

  Avatar

  Alla separationer är jobbiga när förhållanden inte blir som man vill och förväntat sig. Tillåt dig att sörja att det inte blev som du trodde. Jag brukar använda mig av ordspråket förlorar du en står 1000 åter…  varje kris även om det är pain i the ass gör att vi växer som människor och utvecklas fast CI innerst inne önskar att vi hade en gräddfil till kärlek att träffa rätt person direkt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.