Hem > Forum > Relationer > Dubbla känslor

Dubbla känslor

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har försökt hitta ett forum som är specialiserat på våld i nära relation, men jag hittar inte det, så skriver här istället:

  Börjar bli förvirrad. Är det ett ”abusive relationship” jag lever i? Jag får inte slag eller sparkar . Min pojkvän är min bästa vän och vi har så kul tillsammmans och trivs i varandras sällskap, men han alltså jag vet inte om det är det att han inte FATTAR att NäR han tar amfetamin, så blir han JObbig mot MiG! Eller om han vet och helt enkelt SKITER i mig. Vårat förhållande har varit en jävla resa. Så bra i början sen brutalt ”abusive” varpå han åkte in på rättspsyk i två år, jag ville inte ha med honom att göra efter det, efter vad han gjort mot mig.MEN ensamheten var brutal. Jag blev mobbad i stadsdelen jag bodde, jag var så sjukt deprimerad och när han kom ut – då började jag träffa honom igen i hopp om att det skulle bli sådär bra igen. Men det blev det inte. Efter en andra gång för honom på psyket -och att jag bröt upp med honom  och sedan gick tillbaka- igen. då ändrade han sig. mognade… lugnade sig. Jag vill leva med den här mannen i resten av mitt liv. Jag vill inte ha nån annan trots den här jävla resan.

  men amfetaminet förstör allting. Jag frågade idag varför tar du?? ”- jag har ett beroende. Svarade han. Men det stämmer inte!! Anser jag . Han har sagt att han bara vill känna smaken andra gånger. Han tar för att han saknar nåt i sitt liv. Han får aldrig det jävla körkortet tillbaka han som älskar att köra bil, ekonomin är svajande, vi har inga barn.   Men kan man inte ta sig i kragen och KÄmpA för att förhållandet ska funka???
  han chattar med tjejer på porrsidor helt öppet. Mest för att jag tillåter det, för det är bättre än att han gör saker mot mig som jag inte vill sexuellt. Titta du liksom… men ändå blir jag sårad av det. Räcker inte jag ?? Ja jag väger typ 35 kilo mer än förut.

  han säger även att han skulle vilja ha en till tjej. WTF?!?!      Så dubbla känslor med den här mannen han är helt sanslös och samtidigt känns allt så rätt.

  Ensamheten kan vara brutal. Men den kan också vara en trygghet. Var din egen bästa vän.

  Man brukar säga att vi bara kan förändra oss själva. Vi besitter inte makten att förändra andra.. Det gör så fruktansvärt ont att se de man älskat förfalla men det du älskat har hamnat i dunklet. Kärleken döljs av så många andra känslor som du inte ska behöva känna.

  Var snäll mot dig själv.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.