Hem > Forum > Relationer > Det är inte längre något man kan blunda för

Det är inte längre något man kan blunda för

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Hej, alla på forumet…

  (jag försöker bryta mig loss från min vardag där min sambo ibland kan bete sig riktigt illa, han kan fråga sina vänner om dem vill ha samlag med mig för 500 kronor, han kan kasta tallrikar och glas i golvet, välta speglar, han kastar vatten på mig, en gång hällde han en proteindryck över huvudet på mig och jag fick städa upp allt, han kallar mig för hora, jag råkade ställa hans mjölkglas lite för nära kanten på brickan när jag kom med hans mat, så spillde han ut allt när han satt vid datorn och sa att jag är dum i huvudet som inte fattar att jag inte kan ställa mjölken så nära kanten när han spelar sina dataspel, han slängde allt i golvet och jag fick torka upp och göra rent efter honom)

  Han drack fruktansvärt mycket sprit på en fest och åt så mycket mat och spydde att hans vänner blev irriterade och sura på mig, dem sa att jag måste få honom under kontroll och att han inte får spy ner soffan som kostade 15 000 kr.. dem var så arga och jag visste inte hur jag skulle få honom att lyssna på mig.. det var fruktansvärt pinsamt… Jag skämdes..

  Han tvingade mig att åka med honom runt hela stan, kors och tvärs för att få tag på droger som han kunde röka hos sin kompis.. när han var hög tvingade han mig att ha sex med honom utomhus..

  Han väckte mig mitt i natten klockan 02.00 (hög på droger) och var övertygad om att klockan var 14.00 på dagen, han drog och slet i mig och skrek… efter en timme fick jag honom att lugna ner sig och somna om, vid 06.00 steg jag upp för att skriva min tenta 07.00…

  Han tvingar till sig sex, han hotar att ta livet av mig om jag någonsin skulle vara otrogen… Han hotar med att ta livet av sig själv… Han missbrukar sitt receptbelagda läkemedel och köper hem anabola steroider och andra receptbelagda mediciner via nätet..

  Han vill låsa in mig i lägenheten för han säger att jag inte kan bete mig som folk, jag kan inte hantera mig själv runt andra män… Han vill att jag ska träna mer på gym för ingen man tycker om en hängig rumpa och dallrig mage, han tvingade mig att rakpermanenta håret, för lockigt hår ser inte bra ut, han betalade för mina piercings, en i näsan och en i naveln.. Han tränar på gym ca 5 – 6 dagar i veckan, som bodybuilder..

  Han får mig att känna mig instängd, jag har inte tid för någon annan än honom, jag kan inte träffa mamma eller pappa eller min syster… eller vänner… för jag måste hjälpa honom med allt, tvätt, matlagning, städ.. Jag måste finnas vid hans sida alla dygnets timmar för att han ska känna sig trygg…

  Jag har fått springa ut mitt i natten för att hjälpa honom orka ta sig hem efter att ha druckit för mycket alkohol…

  Det är en vardag fylld av hot och kränkande handlingar, hans beteende skrämmer mig…

  Ibland vill jag ta mitt eget liv, jag orkar verkligen inte leva mer..

  (det känns skönt att kunna få skriva av sig här och vara anonym)

  Hej,

  Du behöver lämna honom. Kan du få hjälp av någon så att du verkligen kommer ur det?

   

  Han har stora problem och som partner kan man hjälpa till med mindre saker men inte så här stora.

  Du är värd så mycket och har inga skyldigheter mot honom. Ta också hjälp av andra, kvinnojour, kyrkan, terapeut eller familj. Så du kommer ur det!! Du har allt att vinna!! Kram

  Avatar

  Hej, alla på forumet… (jag försöker bryta mig loss från min vardag där min sambo ibland kan bete sig riktigt illa, han kan fråga sina vänner om dem vill ha samlag med mig för 500 kronor, han kan kasta tallrikar och glas i golvet, välta speglar, han kastar vatten på mig, en gång hällde han en proteindryck över huvudet på mig och jag fick städa upp allt, han kallar mig för hora, jag råkade ställa hans mjölkglas lite för nära kanten på brickan när jag kom med hans mat, så spillde han ut allt när han satt vid datorn och sa att jag är dum i huvudet som inte fattar att jag inte kan ställa mjölken så nära kanten när han spelar sina dataspel, han slängde allt i golvet och jag fick torka upp och göra rent efter honom) Han drack fruktansvärt mycket sprit på en fest och åt så mycket mat och spydde att hans vänner blev irriterade och sura på mig, dem sa att jag måste få honom under kontroll och att han inte får spy ner soffan som kostade 15 000 kr.. dem var så arga och jag visste inte hur jag skulle få honom att lyssna på mig.. det var fruktansvärt pinsamt… Jag skämdes.. Han tvingade mig att åka med honom runt hela stan, kors och tvärs för att få tag på droger som han kunde röka hos sin kompis.. när han var hög tvingade han mig att ha sex med honom utomhus.. Han väckte mig mitt i natten klockan 02.00 (hög på droger) och var övertygad om att klockan var 14.00 på dagen, han drog och slet i mig och skrek… efter en timme fick jag honom att lugna ner sig och somna om, vid 06.00 steg jag upp för att skriva min tenta 07.00… Han tvingar till sig sex, han hotar att ta livet av mig om jag någonsin skulle vara otrogen… Han hotar med att ta livet av sig själv… Han missbrukar sitt receptbelagda läkemedel och köper hem anabola steroider och andra receptbelagda mediciner via nätet.. Han vill låsa in mig i lägenheten för han säger att jag inte kan bete mig som folk, jag kan inte hantera mig själv runt andra män… Han vill att jag ska träna mer på gym för ingen man tycker om en hängig rumpa och dallrig mage, han tvingade mig att rakpermanenta håret, för lockigt hår ser inte bra ut, han betalade för mina piercings, en i näsan och en i naveln.. Han tränar på gym ca 5 – 6 dagar i veckan, som bodybuilder.. Han får mig att känna mig instängd, jag har inte tid för någon annan än honom, jag kan inte träffa mamma eller pappa eller min syster… eller vänner… för jag måste hjälpa honom med allt, tvätt, matlagning, städ.. Jag måste finnas vid hans sida alla dygnets timmar för att han ska känna sig trygg… Jag har fått springa ut mitt i natten för att hjälpa honom orka ta sig hem efter att ha druckit för mycket alkohol… Det är en vardag fylld av hot och kränkande handlingar, hans beteende skrämmer mig… Ibland vill jag ta mitt eget liv, jag orkar verkligen inte leva mer.. (det känns skönt att kunna få skriva av sig här och vara anonym)

  Låter som en psykopat..På riktigt.Kontrollbehov och ingen känsla för gränser. Han vill inte att du ska kontakta andra därför gör han dig upptagen så du inte kan. Har du varit med om stökig uppväxt eftersom du inte lämnat honom ännu, efter allt det vidriga han har gjort mot dig?   Denna person måste lära sig att växa upp och inte spy sin galla över andra. Men du kan inte ändra honom men du kan sätta gränser och gå. Tyck inte synd om honom, han måste klara sig själv och reda upp sig liv..  Hoppas du lämnar honom NU. Inte en dag för tidigt! Det finns kvinnojour du kan kontakta om han hotar dig. Berätta för någon du litar på så du kan få stöd. Du kommer kunna ta dig ur förhållandet. Men då måste du ta steget och lämna utan att ta kontakt eller svara på sms/samtal efteråt. (VIKTIGT att inte svara  eftersom han kommer manipulera dig)Det är ditt liv och du ska ha RESPEKT.

  Trådstartaren

  Hej, Du behöver lämna honom. Kan du få hjälp av någon så att du verkligen kommer ur det? Han har stora problem och som partner kan man hjälpa till med mindre saker men inte så här stora. Du är värd så mycket och har inga skyldigheter mot honom. Ta också hjälp av andra, kvinnojour, kyrkan, terapeut eller familj. Så du kommer ur det!! Du har allt att vinna!! Kram

   

  Tack för att ni finns, jag ska ta kontakt med kvinnojour och få hjälp, jag måste våga lämna innan det är för sent <3

  Trådstartaren

  Låter som en psykopat..På riktigt.Kontrollbehov och ingen känsla för gränser. Han vill inte att du ska kontakta andra därför gör han dig upptagen så du inte kan. Har du varit med om stökig uppväxt eftersom du inte lämnat honom ännu, efter allt det vidriga han har gjort mot dig? Denna person måste lära sig att växa upp och inte spy sin galla över andra. Men du kan inte ändra honom men du kan sätta gränser och gå. Tyck inte synd om honom, han måste klara sig själv och reda upp sig liv.. Hoppas du lämnar honom NU. Inte en dag för tidigt! Det finns kvinnojour du kan kontakta om han hotar dig. Berätta för någon du litar på så du kan få stöd. Du kommer kunna ta dig ur förhållandet. Men då måste du ta steget och lämna utan att ta kontakt eller svara på sms/samtal efteråt. (VIKTIGT att inte svara eftersom han kommer manipulera dig)Det är ditt liv och du ska ha RESPEKT.

   

  Jag har inte haft någon stökig uppväxt på det viset, min pappa har varit sjuk väldigt länge, cancer, så han kanske inte kunnat ställa upp och göra så mycket för mig som han velat, men annars har jag haft en lugn, trevlig uppväxt… Jag ska ta kontakt med en kvinnojour nu, jag vill lämna innan det är för sent..

  Jag förstår att det inte är lätt men det du måste göra (typ nu eller i morgon) är att gå/åka därifrån och sedan aldrig åka hem till honom igen
  och bryt helt kontakten med honom.
  Ta dig istället till en kvinnojour, kommun/socialkontor eller till en polisstation och stanna där tills någon har lyssnat på dig och vad du har fått utså och även måste bo någon annanstans.
  Håll dig borta från honom och hans kompisar!
  Låt sedan aldrig någon styra, bestämma och straffa dig så igen.

   

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.