Hem > Forum > Relationer > Den enda tjejen jag någonsin gillat vill inte se mig nå mer. hjälp mig gå vidare

Den enda tjejen jag någonsin gillat vill inte se mig nå mer. hjälp mig gå vidare

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Hej. Allt började då min kompis skaffade en flickvän för cirka 2år sedan.

  Min kompis Flickvän, Har en kompis som var väldigt blyg och tyst låten. vågade inte starta en konversation och pratade tyst när man frågade något.

  Efter ett tag när vi alla fyra har umgåtts så började vi lära känna varan

  efter ett tag (2månader typ?) så började hennes blyghet försvinna mot mig och vi kunde ha normala konversationer. och jag vart kär. Är den enda tjejen jag har Älskat och jag är 20år gammal hon lika så.

  Efter att vi umgåtts ett tag alla fyra så började vi umgås bara vi ibland lite därpå inte så ofta.

  Jag frågade hon om jag fick komma och testa rida häst vilket jag aldrig gjort förut och hon vart jätte glad och sa att jag fick komma när jag ville. så jag sa att jag kommer komma dagen därpå.

  Efter jag testat rida häst så bjöd jag hon ut på kinamat (jag nämnde aldrig dejt) vilket hon glatt sa ja till.

  under hela dagen har hon aldrig frågat något bara svarat på tilltal. vilket vart ett problem under middagen då jag alltid behövde hålla konversationen uppe och jag vart så nervös efter ett tag att jag sa att jag behövde gå på toa. Och på toan satt jag och fundera i någon minut vad jag ska säga. när jag kom ut igen så rullade allt på igen och vi for hem. (märkte att hon vart nervös igen när man hade ögonkontakt)

  När jag skulle lämna hon hemma hos sig så såg jag att hon var väldigt glad och tackade så mycket för dagen.

  efter det så var vi alla 4a tillsammans igen och hittade på grejer och vi båda hade jätte kul och jag vart bara mer och mer kär i hon. och det kändes som att hon tyckte samma sak. Då vi skrev till varan ibland.

  efter några veckor så frågade jag hon på bio Vilket hon glatt sa ja till. då var det mycket mindre stelt och hon frågade mig saker och vi babblade på hela kvällen och jag tyckte det var skit kul 😉 och hon såg så glad ut när vi tittade på varan.  (nämnde inte heller dejt)

  någon månad går förbi (under den månaden umgås vi alla 4a några gånger).

  sedan helt plötsligt ringer min vän och sa att dom hade gjort slut. efter det så slutade hon vara lika social och vart som lite blyg igen. och Jag vart jätte rädd för att förlora den enda tjej jag varit kär i så jag frågade om hon ville gå ut på dejt med mig.

  Hon sa att hon inte var intresserad i att hoppa in i ett förhållande. och det accepterade jag. men jag kände mig så dum för att jag trodde hon gillade mig lika mycket som jag gillade hon så jag skrev till hon senare den dagen om vi fortfarande var vänner och då sa hon sa att vi var det.

  2 dagar går och jag är helt förkrossad slutat äta grinar kväll som morgon för att den enda tjej jag gillat gillar inte mig tillbaka och jag trodde hon gillade mig.

  under dessa 2dagar så skickade hon mig typ 1 snap om dagen och förut var det kanske 15st om dagen så jag kännde att något var fel. jag skrev till hon och frågade om vi kunde träffas och prata med hon sa att jag skulle skriva istället. då skrev jag

  (Jag)

  ”Jag hade häldre velat ta det personligen. Men jag är inte heller intresserad av att hoppa in i ett förhållande. jag gillar dig väldigt mycket och jag är rädd att vi inte kommer träffas lika ofta. men om det känns bra för dig så skulle jag vilja umgås som bara kompisar. Och om det senare skulle bli något ting tar vi det då. Jag skulle vilja umgås oftare så jag lär känna dig bättre.”

  (Hon)

  ”jag förstår. jag tycker du är snäll och så men tycker det känns lite konstigt att umgås nu när dom har gjort slut. jag tror tyvärr inte att det kommer bli nå mer än vänner mellan oss”

  (jag)

  Vänner är bättre än ingenting. men skulle du vilja hitta på något med mig ibland? Jag frågade om deit för att jag var rädd att förlora dig som vän.

  (hon)

  Som sagt tycker det är konstigt om vi ska umgås när dom har gjort slut. jag hoppas du förstår.

  (jag)

  Jag förstår inte varför det skulle vara konstigt. varför ska våran vänskap förstöras för att dom inte är tillsammans längre?

  (hon)

  Vi har typ bara umgåtts genom dom och det känns lite konstigt nu under omständigheterna

  (##) vill tillläga att dom är inte ovänner med varan och umgås fortfarande ibland bara inte att dom är ihop).

  (jag)

  Jag tycker det är tråkigt att du känner så. jag vet inte riktigt  vad jag ska säga för att få dig att ändra dig. jag fattar inte vad det har att göra bara för att vi träffats genom dom.

  (hon)

  Förlåt om du blir sårad. men det är så jag känner.

  (jag)

  så du vill inte ha någon kontakt?

  (hon)

  du och jag umgicks ju bara genom dom. och eftersom att jag inte är intresserad så känns det konstigt att vi ska umgås ensamma.

   

   

  jag svarade inte på det och dagen efter har hon totalt ignorerat mig och nu fyra dagar efter har vi förlorat dagarna på snap . Om jag skickar något till hon öppnar hon men jag får inget svar.

  Jag kan acceptera att hon inte har känslor för mig. ja det suger men jag kan inte bestämma över det.

  men att hon inte vill vara min vän. vem säger så. har fan aldrig varit så här sårad i hela mitt liv. När folk säger att dom har ont i hjärtat efter att blivit dumpad så trodde jag att dom bara menade att det inte var nå kul

  Men efter det är så förstår jag vad dom menar. Det gör fysiskt ont i bröstet. När man andas eller ser en bild på henne. Jag kan knappt äta har snart gått ner 8klio typ. har ingen ork för något. är jag med vänner eller kör bil så tänker jag bara på hon

  Jag vet inte vad jag ska göra för att glömma henne. Jag har aldrig varit så här kär i en tjej förut.

  va hon bara med mig för att jag var vän med min kompis? Jag känner mig utnyttjad. mina vänner säger åt mig att leta vidare men det gör så ont varje kväll och morgon när tankarna kommer. Det har gått 4 dagar nu. och jag grinar lika mycket varje kväll och morgon.

  jag har aldrig haft ett förhållande med någon förut då jag aldrig har varit kär i någon förns nu

  Och jag är fortfarande bra vän med min kompis ex och hon” säger att hon aldrig häller har haft ett förhållande med någon. Och hon tycker inte att det där låter som hon.

  Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet att vi aldrig kommer bli vänner igen (iaf inte inom snar framtid)

  Jag känner mig utnyttjad och osäker om hon varit min vän någonsin.

  Att samla mod för att fråga ut någon man verkligen gillar är svårt. Att bli friend zonad suger. Men att förlora den personen som vän. jag vet inte vart jag ska ta vägen är så jävla lessen.

  Innan det här tyckte jag att hon var den sötaste snällaste personen i värden hon har allt + lite till. allt jag söker i en tjej.

  Hitta en ny tjej för mig är svårt då jag inte gillar alkohol och därför är jag inte på fester. Jag har många vänner. och några som jag har pratat med om det här och dom tycker hon är ”knäpp” som skriver så som hon skrev till mig och inte vill prata med mig i verkligheten. Allt vi skrivit har varit via snap till varan. Mina vänner börjar också bli less på mig för att jag inte kan gå vidare 🙁

  Jag vill fortfarande prata med hon i verkligheten men jag vet dels inte vad jag ska säga och jag vill INTE att hon ska uppleva mig som någon stalker. jag vill hon allt väl. jag vill bara ha svar om hon var med mig för att va snäll eller om hon faktisk var min vän.

  Jag har fan ätit middag med hela hennes familj också. Kommer kännas jobbig om jag träffar någon av dom ute på stan eller nå.

  Avatar

  Åh vad jobbigt att vara olyckligt kär! Varit där många gånger! Jag tror den här tjejen känner att det är svårt att umgås med dig eftersom du har känslor och hon inte har det. Det är svårt att bara vara vänner på tu man hand då. Men jag förstår att det måste vara jobbigt när ni splittrades när paret gjorde slut och det inte blev detsamma mellan er igen. Men ge inte upp, även om det inte känns så nu kommer du garanterat över henne. Att vara olyckligt kär är sönderslitande men man blir också förvånad hur lätt det är att släppa det efter ett tag, när man gråtit sig igenom det. Ta den tid det tar och träffa andra kompisar.

  Trådstartaren

  Åh vad jobbigt att vara olyckligt kär! Varit där många gånger! Jag tror den här tjejen känner att det är svårt att umgås med dig eftersom du har känslor och hon inte har det. Det är svårt att bara vara vänner på tu man hand då. Men jag förstår att det måste vara jobbigt när ni splittrades när paret gjorde slut och det inte blev detsamma mellan er igen. Men ge inte upp, även om det inte känns så nu kommer du garanterat över henne. Att vara olyckligt kär är sönderslitande men man blir också förvånad hur lätt det är att släppa det efter ett tag, när man gråtit sig igenom det. Ta den tid det tar och träffa andra kompisar.

  Det är så svårt att släppa det. Speciellt när paret fortfarande umgås ibland och då måste de välja mellan mig och hon. Jag blir så ledsen när dom väljer att vara med hon. Jag ångrar så mycket att jag frågade hon på dejt. Hade inte jag gjort det hade allt varit som förut. Jag skulle vilja träffa hon en gång till bara för att sitta ner och prata. Men då hon inte ens öppnar mina snaps längre så känns det inte värt att fråga. Och dom i paret vill igentligen inte lägga sig i.

  Alla som känner oss båda säger att vi skulle passa jätte bra ihop då vi har väldigt lik personlighet. Vilket gör det ännu jobbigare för det får mig att känna att hon var den rätta. 😭

  Avatar

  Vad tråkigt att du inte fått någon chans att sitta ner och prata! Förstår att det känns frustrerande! Det handlar om mognad att kunna prata när det blir komplicerade situationer i vänskap/kärlek. Tyvärr är det många som inte har modet att sitta face to face och säga sanningen. Dom tar den enklaste vägen ut, att ghosta/sluta hör av sig istället för att reda ut situationen.Det är fegt. Men du kan inte göra så mycket så länge dom väljer att inte prata. Det jag kan råda dig att göra är att sluta höra av dig helt så kanske någon av dem undrar var du tagit vägen. I bästa fall. Jag tror det kan bli värre om du fortsätter.Då kan du bli sedd som en stalker och de kommer då undvika dig ännu mer. Det är inte säkert att ni skulle passa ihop även om det känns så och att andra ser det så. Ofta brukar det falla sig naturligt att man söker sig till varandra om man passar ihop. Det är inget man kan påverka själv. Tro mig, du kommer inte känns så här efter ett tag. Ge det några månader först. Det kommer bli lättare!

  Trådstartaren

  Vad tråkigt att du inte fått någon chans att sitta ner och prata! Förstår att det känns frustrerande! Det handlar om mognad att kunna prata när det blir komplicerade situationer i vänskap/kärlek. Tyvärr är det många som inte har modet att sitta face to face och säga sanningen. Dom tar den enklaste vägen ut, att ghosta/sluta hör av sig istället för att reda ut situationen.Det är fegt. Men du kan inte göra så mycket så länge dom väljer att inte prata. Det jag kan råda dig att göra är att sluta höra av dig helt så kanske någon av dem undrar var du tagit vägen. I bästa fall. Jag tror det kan bli värre om du fortsätter.Då kan du bli sedd som en stalker och de kommer då undvika dig ännu mer. Det är inte säkert att ni skulle passa ihop även om det känns så och att andra ser det så. Ofta brukar det falla sig naturligt att man söker sig till varandra om man passar ihop. Det är inget man kan påverka själv. Tro mig, du kommer inte känns så här efter ett tag. Ge det några månader först. Det kommer bli lättare!

  Jag har slutat helt att höra av mig till hon. Hon skickar inget och jag skickar inget längre. Hur tråkigt de än är får jag bara acceptera att hon inte vill just nu. Paret har pratat med hon och hon sa att hon bara vart sur för att jag skrev så mycket till hon och därför sa hon som hon sa. Och slutade svara.

  Hon sa även att hon tycker om mig men hon känner sig inte redo för att börja deita någon alls och hon känner själv att hon vill jobba med sig själv. Känna sig mer själv säker i sitt utseende och bemötande då hon är väldigt blyg mot folk hon inte lärt känna.

  Jag har bestämt mig för att inte höra av mig till hon något mer på några månader. Eller för evigt. Vem vet kanske hittar någon annan fast det inte känns som det just nu 🙂

  Man lär bli lite ledsen när dom umgås utan mig. Men men det är vad det är.🙂🙃

  Btw. Killen i paret är min bästa vän sedan barndom. Så kommer nog aldrig ta paus från att vara kompis med han än vad som händet 😊 han förstår min situation och tycker själv de är surt. 🙂

  Avatar

  Vilken tur att du har en vän i den killen i paret iaf! 😉

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.