Hem > Forum > Relationer > Bröstförstoring?

Bröstförstoring?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!

  Jag är nu 27 år gammal och mår fortfarande piss över mina små tuttar.

  Det började redan i grundskolan då alla andra tjejer började få bröst, medan jag såg ut som den planka jag faktiskt var och fortfarande är.

  Jag har många gånger övervägt att göra en operation, men är rädd samtidigt som det är väldigt dyrt.

  Jag jobbar på förskola och har därför inte allt för bra ekonomi.

  Efter lite sökande på nätet hittade jag en tjej som bloggade om bröstförstoringspiller och hur hon lyckats gå upp en kupstorlek tack vare dem.

  Har nån annan någon erfarenhet av dem?

  Om ni vill läsa kan ni ju kika in inlägget hur får man större bröst

  tacksam för svar!

   

  Avatar

  Jag tycker det är ursnyggt att vara platt. Tycker dansare, gymnaster mfl har sån kropp och det ser smidigt och vackert ut! Du kan ha små toppar också slipper ha tunga bröst, kan röra dig fritt. Såå många fördelar! Jag hade små bröst som ung  men blivit större med ålder, gått upp en kupa iaf. Är nöjd med hur de ser ut hur som. Så skönt att slippa stödjande bh som skaver och klämmer, kan ha bhtoppar, snygga bikiniöverdelar osv istället. Piller funkar inte. Operationer kan vara farliga.Jag tycker iaf du ska tänka efter innan du gör operation. Många ångrar sig, flera kända personer har tagit bort inläggen efter ett tag. Det är ett ingrepp på din kropp så synd att folk gör det. Att folk inte bara kan vara så som de är skapta!så många ideal man måste följa, så sorgligt kan jag tycka! . Hoppas du inte tar illa upp att jag säger detta. Men jag har levt ett tag och fått perspektiv på saker.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.