Hem > Forum > Relationer > bonus mamma med ångest

bonus mamma med ångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag lever i en relation med min sambo sedan 2 år tillbaka. han har en son sedan tidigare relation och detta ex har sedan start blandat sig in i vårat liv mer än nödvändigt

  det har i sin tur gjort att jag och min sambo bråkat väldigt mycket under tiden och allt slutade med att hon skicka till mig i somras att han varit otrogen  mot mig med henne. ord står mot ord och nu försöker jag bara  komma över detta. vi jobbar med tilliten men exet ät fortfarande inlandad på en överdriven nivå och min ångest klarar inte detta. Hur finner man sin plats i detta? hur ändrar msn tankarna för att komma över det som hänt och lita kunna lita på sin partner igen.

  Om din sambo verkligen brydde sig om dig och hans barn skulle han inte gått och varit otrogen. Han skulle också kanske kontakta familjerådgivningen om han och hans ex har svårt att komma överens. För de påverkar deras gemensamma barn. Han skulle inte heller låta dig ta smällen. Om ni alla kan prata tillsammans om vad problemet är och försöka lösa det som vuxna kanske de kan hjälpa dig.

   

  Vad tror du själv? Har han varit otrogen? Hur är din relation med hans son? Hur har ni det tillsammans? Hur ser din framtid ut med honom? Hur länge har ni varit ihop? Hur skiljdes dem åt? Tycker du att det är värt all den ångest du får känna för er kärlek?

  Det finns enklare situationer att hamna i istället för en ”påbörjad familj som splitttas” du kommer alltid ha någonting med henne att göra. Vad känner du själv?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.