Hem > Forum > Relationer > Blir helt slut

Blir helt slut

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Har träffat en underbar kvinna och vi har träffats i 2år snart allt flyter på underbart. Rosa moln som dom säger. Problem är att exet till henne inte släpper taget. Han manipulerar barnen mot henne,skuldbelägger henne och dyker upp där hon befinner sig helt utan att medela .

    Jag och hon har ett bra förhållande och öppna med varandra.

    Hon har berättat att han är en narccesist och hon har inte fått ens träffa sin mamma i fred.

    Inga vänner eller släktingar fick hon umgås med  .  Jag blir rasande när jag får höra om sånt här. Men har lovat att inte göra nått som skulle äventyra att barnen blir lidande tex att han mer än nu vänder mamma mot pappa.

    Jag undrar vad man kan göra . Eller ideer hur jag ska fixa detta. Trodde det skulle ge sig efter en tid .

    Avatar

    <3 Så fruktansvärt!

    Såhär tror jag: en narcissist kan man varken förändra/kontrollera eller påverka – i princip (det vet vi som är barn till dessa och har våra helt hysteriska barndomar som empiriskt underlag).

    Om jag vore dig hade jag därmed försökt vara stabil, en trygg hamn, överöst kvinnan du är ihop med, med värme, omtanke, lugn, gjort middagar. Tagit hand om den här familjen i förfall. Man kan ju se de som brottsoffer som behöver plåstras om.

    Eftersom det inte går att förändra den här narcissisten hade jag försökt lägga ner min egna vrede, inte klurat på lösningar (för det finns inga), utan jag hade lagt alla ägg i samma korg där jag bara riktat in mig på att vara den där trygga famnen. Så hade jag gjort om jag vore dig. “Lösningen” är att ge av sig själv – det kommer man enormt långt med. Skönt är det också med “utomstående” människor som inte är arga när man redan har en ursprungsfamilj i ständig explosion. Du fattar.

    Trådstartaren

    Tack för ett fint svar. Detta är precis det jag gör och som hon uppskattar. Ett tryggt hem fyllt med kärlek.  Jag lagar middagar åt hon och hennes vänner som jag lyckats få henne att få tillbaka. Och att hennes barn får ta hit kompisar och leka. Barnen har kaniner och kycklingar som dom leker och sköter om . Dom trivs .

    Men detta fina är oxå ett problem . Att han tycker att vi har det FÖR bra. Att barnen har dwt för roligt. Så då straffar han dom o mamman i andra saker ist. Tex att om hon köper en tröja till dom så köper han 5 bättre o dyrare . Om barnen vill ha en hund så fixar han en valp och säger att ni får ta med den till mamma på hennes veckor  men då säger vi nej när vi har andra djur redan . Så blir mamma skurken. ..

     

    Svårt vara en bra bonuspappa men jag vet att jag är det inerst inne .

    Avatar

    <3 Tipsar om lite bra texter som du och din partner kanske kan ha hjälp av (från forumet vuxnabarn.nu):

    Barn med en narcissist? Här finns praktiska råd
    http://vuxnabarn.nu/narcissism/barn-med-en-narcissist-har-finns-praktiska-rad/

    Skada och gottgörelse – narcissism och ursäkter
    http://vuxnabarn.nu/narcissism/skada-och-gottgorelse-narcissism-och-ursakter/

     

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.