Hem > Forum > Relationer > Bisexuell eller bara nyfiken?

Bisexuell eller bara nyfiken?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej,

  När jag var yngre tänkte jag inte ofta på min sexualitet eller andra tjejer, men under den senaste tiden har jag börjat tänka på det allt mer. En tjej i min kompiskrets fick mig att ”se tjejer” på ett nytt sätt. Hon är helt underbar och en av de få som jag finner inspirerande. Under ett samtal med henne frågade hon mig om jag var intresserade av tjejer och jag svarade att jag inte visste, hon svarade att hon hade älskat en tjej en gång.

  Min fråga är rent ut hur jag hanterar att jag har känslor för henne medans hon verkar väldigt ”straight” eller kanske bara inte intresserad i mig. Känns fel att börja flörta med henne om hon inte svingar det hållet så att säga.

  Avatar

  Hej! Sexualitet är väldigt krångligt. Därför har jag personligen valt att se på det lite som lagsport, eller religon/ateism, inget jag är intresserad av välja en sida på. Det är bara låtsas val som inte spelar någon roll 🙂

  Gör det som känns rätt, om jag hade haft din frågeställning hade jag kört och tänkt sen. (OBS: lagen gäller först- haha, man vet aldrig) Du kan ju bara veta vad som är rätt genom att utvärdera resultat 🙂

  Alla har alltid trott att jag är super straight. Men det är för att det är min image, alltid gillat att visa ett yttre som inte stämmer. Så man ska inte ge upp på så ytliga faktorer.

  Man kan allltid umgås och se vad som händer! Testa!

  Avatar

  Jag tycker definitivt att det låter som att du ska utforska den här sidan hos dig själv! Jag levde som heterosexuell tills jag var över 35, och hade ingen tanke på att jag kunde få känslor för kvinnor/tjejer. Men så hände det ändå, och jag är så glad att jag vågade bejaka de känslorna. Sex med en annan tjej är superhärligt och jag kan idag inte föreställa mig att bara ha sex med killar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.