Hem > Forum > Relationer > Är så fylld av hat men vet inte varför

Är så fylld av hat men vet inte varför

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Jag blev kompis med en grabb endast för att jag ville ta reda på information om hans klass när det var poängjakt mellan ettorna. Jag fucking hatade honom innerst inne och jag hade ändå ingen riktigt bra anledning så jag fortsatte ändå snacka med honom.

  Efter ett tag blev det bekvämt med honom och jag gillade honom genuint.

  Men nu fucking hatar jag honom. Varje gång jag ser första bokstaven på hans namn blir jag arg. Han är ett jävla skabb utan någon personlighet och som alltid ska falla för grupptryck eller utsätta andra för grupptryck. Jag vill verkligen göra det väl offentligt att jag fucking hatar honom, men jag vet att mina vänner hade varit emot det. Inte för att dom gillar honom, dom hatar också honom, men för att det hade varit toxic.

  Sånna som honom bör inte få finnas

  Avatar

  Vad jobbigt! Det är tungt verkligen att bära runt på hatkänslor <3 Påminner han om någon som du sedan innan föraktar djupt, eller tycker väldigt illa om generellt som fenomen?

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja han påminner mig delvis om någon jag föraktar djupt men han är en skabbig person överlag. Han tog hem några tjejer han knappt kände till sina vänner och alla fick ha sex under grupptryck. Hur fan kan han sova när en av hans vänner säger att han ångrar det som hände djupt och att han inte kan se sig själv i spegeln?

  Jag är ingen hatisk person överlag, men jag hatar en person och det är han. Innan gillade jag honom jättemycket, men nu vill jag inte ens sticka till skolan när jag vet att han kommer befinna sig i samma lokal som mig. Jag hatar honom grovt. Han tror att jag är en idiot också när han ljuger en massa för mig. Jag. Vet. Att. Han. Ljuger. Han har så jävla skeva åsikter också. Eller nej, fan inga jävla stabila åsikter. Vi snackade politik en gång jag o han, då hade han en viss åsikt. När han snackade med min kompis bytte han åsikt. När han snackade framför mig och hans kompisar var det en annan åsikt igen. Han är så jävla skev.

  Avatar

  Jag förstår. Kan det vara fasaden som du önskar rämnar för honom? Liksom att det är extremt svårt att stå vid sidan om och se hur han beter sig på det här sättet? Låter ju som att han också är ganska väldigt manipulativ? Inte konstigt att du reagerar!

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja! Alltså grejen är, jag tror att det var ömsesidigt när jag gillade honom. Men liksom jag tyckte att han var skum som flörtade när jag knappt visste vem han var. Såhär är det, jag är ansiktsblind. Det betyder att jag i princip har assvårt att minnas andras ansikten, så jag visste verkligen inte vem han var fysiskt. Han pratade alltid om hur han såg mig i korridorerna och hur han vet att jag är smart… men jag visste inte vem fan han var.

  Jag fattar inte vad jag tänkte med när jag tyckte att det var attraktivt att ”han var så påläst om mig”. Det är så fucking konstigt. Jag är extrovert och pratar med alla, men det betyder inte att jag är vän med alla. Han sa att det gör mig till en falsk person? Jajo jag får i alla fall inte mina vänner att tappa oskulden under grupptryck och jag skriver inte hjärtan till folk utan att mena det.

  Han skrev också något skit om att hans vän gillar mig. Jag känner inte ens hans skabbiga vän och helt ärligt vill jag inte associeras med någon av dom. Jag är så sjukt less.

  Jag hjälpte honom med matten (han läste 1b då och jag läste 2c). Han spamringde mig när jag sov och jag fick då vakna för att hjälpa skitet. Nu när jag ber om hjälp angående att utveckla mina svar i någon samhällsuppgift svarar han knappt eller säger att jag ska googla. Jag skrev typ ”vilken fucking del av ’jag vill utveckla mina svar’ fattar du inte?”

  Avatar

  Du kanske är arg för att du ett tag där tyckte genuint om honom och sedan blev rejält besviken när de andra sidorna visade sig? Tänker att det kanske också kändes extra jobbigt eftersom han ändå verkar ”sett dig” och liksom att det ju hade varit oerhört fantastiskt om han också varit en person som är vettig att ha i sin närhet? Istället är han nu mest till besvär och någon som trakasserar dig genom samtal?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.