Hem > Forum > Relationer > Är jag en sådan hemsk männsika att leva med?

Är jag en sådan hemsk männsika att leva med?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Jag vet egentligen inte var jag ska börja men ska försöka ge en sådan klar bild över mitt förhållande som jag lever i som möjligt.

   

  Jag är särbo sedan 3 år tillbaka , varannan vecka lever vi på varsitt håll pga barn som behöver lugn o ro för skolan osv , och det funkar kanon.

  Jag har varit sjukskriven i ett år för utmattning och psykiska besvär då min syster gick bort , Nu jobbar jag igen eget företag i mat branchen. Vårt sexliv är ganska dåligt blir väldigt sällan och de är mitt fel eftersom jag ofta är trött och orken eller lusten finns inte just nu , jag mår rätt dåligt pga vikt och tufft att vara ensamstående med 3 pojkar var av 2 har diagnosen adhd och även jag. Till problemet är att får han inte sex när han vill blir de bråk för han behöver det och jag får höra att han förstår varför min ex-man var otrogen , han anser också att jag borde anstränga mig mer när det gäller klädslen när jag är hemma för vem tänder på någon i mjukisbyxor ? men när jag kommer hem så hoppar jag ur jeansen och vill ha nått mys på mig.  Eftersom han inte fick sex igår fick jag ett fler tal sms idag där de stod – Vad hjälper du mig med???? Göra av med skithuspapper , Tandkräm , diskmedel och andra basvaror eller vad tycker du själv att du gör för uppoffringar för mig som jag inte gör för dig? du ger barnens pappa mer hjälp än vad jag får!

  ( jag har mina barn extra denna helgen då pappan är på jobb) och jag ser inga problem med att ha mina barn men det gör tydligen han. 

  Han var väldigt noga med att tala om att jag är ett slusk och som bara tänker på att äta och lata mig , jag städar aldrig hans hus ( vilket jag gör men han ser de inte) Jag prioritera helt fel och han tänker inte leva ett sexlöst liv mycket länge till, Jag vill ha tillbaka min sexlust för jag vill ha ett lyckligt förhållande och ibland så har jag sex fast jag inte vill eller ha lust men för att jag vill att han ska vara nöjd och slippa höra hur värdelös jag är. Hans lediga tid varannan helg barnfritt ska vara barnfritt, Ändra inte jag mig har han inget val än att lämna mig för han behöver närhet och kärlek, jag anser att det behöver väl alla, Jag får en känsla av att han blir svartsjuk på mina barn när jag har dem extra för när fan ska vi då kunna knulla! Jag är så trött på att vara trött och att känna att mannen jag vill leva resten av mitt liv med trycker ner mig ännu mer , jag förstår att man behöver sex i förhållandet och jag försöker verkligen jobba på detta går hos psykolog pga mitt mående och prata även om hur jag ska få tillbaka lusten, jag vet inte hur jag ska göra.

  Han talar även om i stort sett i varje mening om hur han älskar min röv och bröst och det har gått så långt att jag bara suckar , jag kan nämna tex åh vad söt draken va (film) då säger han du är söt om bamsen (rumpan) oavsett vad jag säger får jag alltid en kommentar tillbaka om min kropp och jag orkar bara inte höra de och det har jag sagt till honom också men han bry sig inte om det. så fort jag nämner att han gör nått som jag ogillar eller stör mig på så är det första han säger JAHA MEN DU…….. allt jag säger vänder han emot mig så de sluta med att jag ber om ursäkt.

  Det har gått så långt att när han blir arg (ofta) och skriker hur fittig jag är och egoistisk så har jag slutat ta åt mig jag är liksom likgiltig , ibörjan av vårt förhållande så började jag stor tjuta när de blev så men nu rycker jag bara på axlarna och säger okej, visst.

  finns det någon annan som har det så här?

  vi har även gått i par terapi men han gör ju aldrig fel

  Jag har massa brister och vi är två i ett förhållande men jag vet inte om jag faktiskt förtjänar all denna skit som kastas på mig 

   

  Hej

  Varför står du ut med en sån skithög,som inte visar nån respekt utan bara tänker på vad han själv vill?Jag förstår mycket väl att du inte har nån lust,för vem tänder på elaka kommentarer och allmän taskighet.Du måste väl ändå inse att du är värd bättre,eller att du klarar dej bättre utan honom.Det är väl bättre att må bra ensam,än att må dåligt i ett kasst förhållande.Säg åt honom på skarpen,att om han inte skärper sej,så kan han dra.Det finns ju gott om bättre män därute.Sluta att acceptera att bli illa behandlad,annars kommer det bara att fortsätta på samma sätt och du kommer bara att må sämre.

  Hej.

  Han är inte snäll emot dej. Tycker du ska försöka att ta dej ur den relationen.

  Vet inte hur stark du är. Men om du stannar hos honom är risken att du mår ändå sämre.

  Jag har lämnat ett långt äktenskap där min snart ex behandla mej illa.

  Jag mår bättre sedan jag lämna. Men jag har mycket att bygga upp.

  Rädd att du förlorar självförtroende och självkänsla.

  Nej var rädd om dej.

  Trådstartaren

  Hej Varför står du ut med en sån skithög,som inte visar nån respekt utan bara tänker på vad han själv vill?Jag förstår mycket väl att du inte har nån lust,för vem tänder på elaka kommentarer och allmän taskighet.Du måste väl ändå inse att du är värd bättre,eller att du klarar dej bättre utan honom.Det är väl bättre att må bra ensam,än att må dåligt i ett kasst förhållande.Säg åt honom på skarpen,att om han inte skärper sej,så kan han dra.Det finns ju gott om bättre män därute.Sluta att acceptera att bli illa behandlad,annars kommer det bara att fortsätta på samma sätt och du kommer bara att må sämre.

   

  jag kan inte lämna honom , jag ser inte någon framtid utan honom men också rädd för vad som blir min framtid med honom också

  det spelar ingen roll vad jag än säger så lyckas han vrida på de och jag står där och gapar och undra vad fan var de som hände precis

  men känns bra att få stöd o pepp talk av er , de värmer lite

  Trådstartaren

  Hej. Han är inte snäll emot dej. Tycker du ska försöka att ta dej ur den relationen. Vet inte hur stark du är. Men om du stannar hos honom är risken att du mår ändå sämre. Jag har lämnat ett långt äktenskap där min snart ex behandla mej illa. Jag mår bättre sedan jag lämna. Men jag har mycket att bygga upp. Rädd att du förlorar självförtroende och självkänsla. Nej var rädd om dej.

  jag är inte stark länge och jag tror självkänslan är hemskt långt borta just nu men ett andetag i taget

  Hmm förstod det att du var redan låg. Det var jättesvårt att lämna för mej. Det var faktiskt att övertala mej själv att jag är värd bättre.

  Men du vet att han gör dej illa. Egentligen är han snål, otacksam och dålig på att uppvakta.

  Man vill inte ha sex med någon som sårar. Stackars dej. Hade sex mot min vilja för att jag orka inte stå emot. Men jag var inte sann emot mej själv. Tyvärr har det skadat mej.

  Vet hur svårt det är. Men han sänker dej. Har inga bra råd hur. Men tror du vinner på att ha mindre med honom att göra.

   

  Vet inte hur det är och hur ni har det. Kanske skulle ni behöva en riktig dejt där du får klä upp dej göra dej fin och han får fila på sin uppvaktning. Med andra ord ett bättre sätt att bete sig. Hmm låter lite svårt bara. Hmm tror du skulle behöva det.

  Fundera på det också. Ja män dom är väl inte alltid så smidiga på att ge komplimanger men vad tycker du om med dej själv som du vill ha komplimang för kanske hinta lite om vad du vill höra.

  Kanske försöka ge honom någon komplimang hoppas att han uppfattar. Men kanske inte när han är besviken.

  Men vill du gå i mjukiskläder så ska du det.

  Försöker bara. Du vet bäst själv.

  Vet inte hur det är och hur ni har det. Kanske skulle ni behöva en riktig dejt där du får klä upp dej göra dej fin och han får fila på sin uppvaktning. Med andra ord ett bättre sätt att bete sig. Hmm låter lite svårt bara. Hmm tror du skulle behöva det. Fundera på det också. Ja män dom är väl inte alltid så smidiga på att ge komplimanger men vad tycker du om med dej själv som du vill ha komplimang för kanske hinta lite om vad du vill höra. Kanske försöka ge honom någon komplimang hoppas att han uppfattar. Men kanske inte när han är besviken. Men vill du gå i mjukiskläder så ska du det. Försöker bara. Du vet bäst själv.

  När man befinner sej i den situationen så tror jag inte att man vet bäst själv.Det kan nog vara nyttigt att lyssna på folk som ser det hela lite utifrån.Ett sånt beteende är inte okey,men  om man börjar acceptera det och kanske skuldbelägger sej själv,så blir det ju ännu svårare att ta sej ur det.

   

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.