Hem > Forum > Relationer > Är jag bara bekväm eller älskar jag honom

Är jag bara bekväm eller älskar jag honom

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag och min partner har varit tsm i lite över 2 år å jag älskar honom så mycket men vet inte om jag okså bara har blivit bekväm vill inte lämna han men kommunikation kan vara bättre mitt mående är jätte dålit okså så de hjälper inte käner mig mäst iretterad och vill inte mysa alls i perioder vill bara bli lämnad ifre å sen vänder de å vill bara mysa å kan inte se ett liv utan han är så rädd för att bli ensam vet inte va ja ska göra för är inte helt älig om olika saker tex hur dålit ja värkligen mår å så skyler ja på han om något hänt tex om han är ite med kompisar å inte hör av sig på hela kvällen så syller ja de på han även fast jag inte häller hörde av mig asså vet inte vad jag ska göra någon som har några tankar

  Avatar

  Vet du på ett ungefär vad du älskar med hans personlighet och själ? Är det ni har tillsammans något du ömmar om innerst inne, eller är det snarare sällskapet som kan vara trevligt ibland? Alltså ha en pojkvän generellt?

  Jag tror att om man älskar motparten för dennes personlighet, liksom dennes själ, och samtidigt tycker relationen man har är så pass unik att man nog inte kan hitta detta någon annanstans, då är man förmodligen fortfarande kär eller i alla fall intresserad av att fortsätta? Men att det samtidigt kan såklart uppstå irritationsmoment eller kommunikationsmissar – under tiden?

  Vet inte hur gammal du är? Du får säga till om jag skriver på ett konstigt sätt, att det är helt obegripligt att förstå vad jag skriver.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.