Hem > Forum > Relationer > Är han otrogen..

Är han otrogen..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej,

  Vet inte riktigt hur det här går till men vet inte vart jag ska vända mig eller hur jag ska hantera min oro och ångest..

  Bott med min nuvarande sambo i snart 2 års tid..  vi bråkar eller tjafsar väldigt sällan och allt har till stor del fungerat bra.. tills nu..

  Det hela började med en persobalfest som ledde till att sambon kommer hem och är så full att han inte ens vet om han kommit in i rätt lägenhet.. oron växer när han dessutom ligger och har som kramp ryckningar i kroppen till och från hela natten..

  När jag valde att ta upp detta dagen efter blev det bråk.. och så har vi aldrig bråkat innan..

  Han kommer inte ihåg stora delar av kvällen vilket gör mig ännu mer orolig..

  Det här sitter i och jag har några helvetes dagar att ta mig igenom med ångest och oro över vad som kunde göra att det blev en sån sjukt stor grej av en liten fråga..

  Nu har den oron stärkts så jag dum som jag är och aldrig någonsin gjort innan tittar i hans telefon och insett att han har en väldigt speciell reaktion till en av sina kollegor… det hugger i mig när jag läser att dom pratar om ”den där grejen ” som hände på personalfesten.. och sedan dess har han varit ute sent efter jobbet eller jobbat över..

  Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska hantera det här… jah har frågat rakt ut om det har hänt något mellan dom men får som svar att det inte har det och i nära steg blir jag stämplad som för svartsjuk.. håller på att gå sönder… vet inte hur fan jag ska hantera det här…

  Du är verkligen inte svartsjuk, hade reagerat exakt som dig. Förstår verkligen att du undrar, jag vet inte om han är otrogen eller inte. Men jag tror att han döljer något iallafall, vilket han inte ska göra för dig. Något har antagligen hänt, men om han inte vill säga vad så säg att du kommer inte vilja vara tillsammans med honom längre om han inte säger vad som hände. Även fast det är svårt, så ibland är det enda sättet som dom berättar, då han inte vill förlora dig. Om han inte berättar och kallar dig svartsjuk eller säger att du gör fel, då lämna honom. Även fast det är svårt, men han ska kunna säga vad som hände eller säga att ingenting hände där utan att bli arg! Lycka till, hoppas allt löser sig verkligen!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.