Hem > Forum > Relationer > Är han en skitstövel eller överreagerar jag?

Är han en skitstövel eller överreagerar jag?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag har varit tillsammans med min pojkvän i ca 1 1/2 år. Redan ganska snart inpå vi träffades märkte jag att hans alkoholvanor var över det normala. Vi blev nykära snabbt inpå och spenderade varenda minut med varandra.

  Efter 2 månader vi sågs åkte han iväg på konferens och blev jättefull. Han hade skickat olämpliga sms den natten om att sjukt många damer hade raggat på honom. När han kommer tillbaka berättar han att han strulade med en kollega och minns inte riktigt vad det var som hände. Han sa att han ångrade det och vill bli seriös med mig.

  Jag förlät honom och ursäktade det med att vi hade ju inte sagt rakt ut att vi var tillsammans. Två helger efter det var vi på en fest då han blev jättefull och började prata om att han ville ha en trekant med en tjej som var på festen. Jag blev ställd och istället svarade jaja, ok. Han började gå på tjejen och jag tror hon märkte att jag inte ville och hon var inte så intresserad av honom så hon försökte avvisa honom. Jag sa till honom vid ett senare tillfälle att det var ingenting som jag uppskattade att han gjorde, han viftade bort det som att det var ju bara på skämt det där.

   

  1 månad efter det åkte vi till Berlin och en kväll skulle vi ta ecstasy. Han förvarnade mig innan vi gick ut att han kanske skulle göra någonting med någon annan eftersom han blir så kåt på ecstacy. Jag blev helt stum och hamnade i chock och därför sa jag inget. När vi var på klubben märker jag att han blir förändrad och att han börjar titta på andra tjejer och får en kåt blick. En stund senare säger han till mig att jag måste hålla koll på honom för han ser en massa söta tjejer överallt. Jag blev fruktansvärd ledsen men försökte låtsats som ingenting. När jag har tagit upp det i efterhand viftar han bort det med att det var en dum kommentar och att han inte alls tittade på andra tjejer.

  Efter dess har han inte gjort några sådana utspel men när han blir full kan han dra upp kommentarer om tjejer han tidigare har varit med eller dra nedvärderande skämt om tjejer. Jag har blivit väldigt arg då och lämnat honom. Ibland kan jag tro att han tittar på andra tjejer när vi är ute men jag har svårt att avgöra om det är jag som inbillar mig eller om han faktiskt gör det.

  Under all den här tid när jag har försökt prata med honom har jag inte lyckats komma fram. Jag har velat veta varför han blir som han blir när han är full och varför han pratar eller betraktar tjejer på annorlunda sätt när han blir full. Han kan inte prata om det och viftar bara bort det eller skyller slentrianmässigt på alkohol eller att han inte minns. Jag får aldrig någon chans att bearbeta min tillit till honom eftersom jag känner att jag behöver en förklaring till varför han blir som han blir.

  Är detta beteende ok?

  Avatar

  Jag tycker du ska fråga dig själv vad DU ser i den här killen….för hans beteende är långt ifrån okej och fruktansvärt omoget. Spelar ingen roll om han druckit eller ej. Han respekterar dig inte, helt enkelt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.