Hem > Forum > Relationer > Är det mitt fel?

Är det mitt fel?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Vi träffades för 9 månader sedan efter att han skickat ett privat mess till mig när vi båda kommenterat samma inlägg på fb.

  Vi klickade verkligen och träffades två veckor senare och allt kändes verkligen hur bra som helst.
  Vi var så lika. Samma intressen, livsåskådning och värderingar.

  Jag har efter många besvikelser blivit väldigt försiktig och när vi träffats tog jag reda på lite om honom via facebook ( eftersom jag inte lärt känna honom via gemensamma bekanta som jag kan förhöra mig om honom med) .

  Det framkom där att han satt hjärta på väldigt många olika tjejers profilbilder och även kommenterat dessa med ord som ? underbara? ? Blicken! och Mäh! ( hjärtgubbe) på kvinnliga kolllegor som alla är ca 30 år yngre än honom. Han gav även en kvinnlig kollega ett hjärtsmycke då hon var ledsen.

  Han har dessutom träffat en 26-åring som han haft ? lite kul med?.

  Jag kände mig väldigt osäker på honom efter det. Tyckte det var lite gränslöst.

  Han har också som jag uppfattat det ändrat sina åsikter och inställningar / intressen efter vad jag sagt att jag tycker är ok.

  Han har varit gift i många år och i ett dysfunktionellt äktenskap enligt honom. Han säger att han var svältfödd på bekräftelse efter det äktenskapet.

  Det är så många saker jag inte förstår!!

  Han gör lite konstiga saker men jag vet inte om det är för att jag är för uppmärksam bara?

  Tex…

  Jag hade brett smörgåsar för att vi skulle ut på fjället och hade glömt lägga i smörgåsarna i en låda så de låg i bara folie.

  Vi hade en skön dag men han kommenterade sarkastiskt att ? det var ju genialt ? att missa lådan. Jätteviktigt tyckte ha n att lägga de där och ? ja dig kan man ju inte sätta på det jobbet?.

  Jag blev ledsen och sa ifrån.

  En annan gång så hade han varit ute och åkt med min yngsta son och han hade ? på skoj ? sagt att ? det kanske bor zombies i det huset?.

  På skoj… jag tyckte det var konstigt att säga så.

  Jag satt vid matbordet och pratade med honom när han helt apropå ingenting undrade om jag hade varit till tandhygienisten ( vilket han visste att jag varit) och sa samtidigt att hans mamma bytt tandhygienist och fått jättefina tänder.

  ( Jag blev rätt paff …)

  Han gick omkring och pussade på mig inne på en affär och i kassakön kommenterade han att ? vad konstigt det smakade av min hudkräm?. Så alla hörde. Pinsamt och jag fattade återigen inget varför han gjorde så?

  Men han sa att det var för att han tänkte högt?.

  Nu fyllde han år i nyligen och jag tänkte överraska honom men frukost på sängen. Men på morgonen så säger han ? du behöver inte komma med frukost på sängen?. Ok… bara att ändra planerna – inget problem.

  Sedan tänkte jag överraska med utflykt till hemligt ställe. Men ha ogillade överraskningar. Inte ett rätt alltså ????.

  Han säger att han älskar mig så oerhört mycket och att jag är hans själsfrände och livs kärlek. Om jag försvinner är hans liv slut.

  Han har även hotat att ta livet av sig om jag lämnar. ( En gång) Hans liv är över eller att han kommer bli sjukskriven om jag lämnar.

  Han skriker och vrålar om jag funderar och pratar med honom om att jag inte känner mig trygg med hans kvinnliga kollegor efter det jag sett. Det betyder inget säger han.
  Men han gillar de ju säkert än och finner de attraktiva? Inte bara kollegor i mina ögon.

  Jag har blivit rätt svartsjuk och känner mig inte alls trygg i vår relation trots att jag verkar betyda ? allt för honom.

  Han kan även le brett och skratta till mot tjejer. När jag tar upp att jag blir ledsen när han gör så och upplever att han flirtar så har det inte hänt ??

  Snart blir jag tokig. Kanske jag inbillar mig allt ?

  I helgen blev jag ledsen igen och tog upp det. Men återigen så ” hade han inte alls gjort så”. Så vi blir osams. Jag pratar med honom lugnt och tyst så inte barnen ska höra. Men han ” skrikviskar och blir arg och sparkar på möbler och säger ” Fy fan” halvhögt ( jag gissar att barnen hörde). 🙁

   

  Vad gör jag 🙁

  packa dina grejor och dra/sparka ut honom.Det finns bättre därute.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.