Hem > Forum > Relationer > Är allt sönder?

Är allt sönder?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej!

  Jag är 16 år och det känns som om jag har tappat mig själv. För snart 8 månader sen så träffade jag min pojkvän. Han var mer kär i mig än vad jag var i han i början.  Han gjorde även massor av saker för min skull som exempelvis, följde med och shoppade ställde up för mig, va med mig istället för sinna vänner. Under sommarlovet så va det ungefär bara han och jag. Jag glömde bort mina vänner och livnärde mig på hans bekräftelse. När skolan började så va jag väldigt nervös för om vi skulle göra slut eller inte hålla. Men de gjorde vi. Nu snart 8 månader senare så har vi gåt igenom väldigt mycket med varandra. Han har alltid funnits där och stöttat och försökt förstå mig. Problemet är att jag typ inte har några vänner kvar. En av mina vänner bröt jag med för att jag insåg vilken dålig vän hon var. En annan vän gick igenom väldigt mycket där jag fick väldigt mycket skit av henne. Den tredje har jag svikit och försöker nu rädda relationen med. Min pojkvän försöker stötta mig och finnas för mig men samtidigt så vill jag inte att han också blir isolerad ifrån sinna vänner. Han har verkligen stöttat mig och funnits där för mig i alla läggen. Men hur börjar jag stå på minna egna ben och inte hans,hur  får jag vänner och samtidigt inte glömerbort min pojkvän som jag har gjort med minna vänner. Hur får jag allt de att fungera? Tacksam för svar<3

  Avatar

  Hej, träffade min pojkvän när jag var 16 och firar snart 6år med honom.

  Tycker inte att du behöver oroa dig så mycket än. När man är nykär så glömmer man bort sin omgivning lite grann. Mina vänner blev rätt sur på mig för att jag ”dissade”, men bad om ursäkt när de själv blev kär. För de gjorde exakt samma sak (:

  Det verkar dock inte främst som om din relation har med brist på vänner att göra. Utan de där två första brudarna du nämnde verkade ju inte va något att ha ändån.

  Vad du kan göra om du vill få in balans med kompisar är väl att iallafall ha någon dag i veckan som du umgås med någon kompis. Sedan om du saknar honom så kan du väl sova över på kvällen. Känner du att du behöver vara mer självständig så spendera mer ensamtid. Du kommer nog märka av själv vilken balans du vill ha.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.