Hem > Forum > Relationer > anmäld av något som jag inte har gjort

anmäld av något som jag inte har gjort

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Har blivit av mitt ex att jag har tydligen våldtagit henne.

  men de är hon som har gjort de på mig, hon var väldigt beroende av sex, och hon puchade mig hela tiden fast jag sa nej och hon försökte gör mig kåt hela tiden fast jag inte ville, och då blir hon arg och säger att hon slösar min tid. och vi tyckte om varandra väldigt mycket och hade inte stora bråk och om vi bråkade så redde vi ut det. Har varit på förhör med polisen, och mår skit på grund av varför hon gjorde så mot mig, vet inte vad jag ska göra, vill ringa henne och reda ut detta men ver inte hur jag ska göra det.

  saknar henne skit mycket.

  Avatar

  Förstår att det är dubbla känslor! Delvis att du förstås saknar henne och det som var bra i relationen mellan er. Men också mår dåligt av hennes beteende och att hon försatt dig i den här situationen.

  Det låter som att den här tjejen har en del problem med sig själv som hon skulle behöva psykologisk hjälp för? Det är inte så normalt att felaktigt polisanmäla sin pojkvän till polisen när det är man själv som är den skyldiga.

  Hoppas verkligen att hon tar sitt förnuft till fånga och berättar för polisen att det inte stämmer. Du förtjänar att bli behandlad extremt mycket bättre!

   

  Avatar

  MAN KAN BARA HOPPAS ATT RÄTTSSYSTEMET HÅLLER! 😐

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.