Hem > Forum > Relationer > 20+ år äldre än mig. Ändå så älskar jag honom.

20+ år äldre än mig. Ändå så älskar jag honom.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hjälp mig! Jag vet att jag inte är ensam därute. Men bland mina nära och kära, vänner osv så är jag den enda som älskar en man som jag omöjligt kan få. Och jag kan inte prata med någon i min närhet om detta, dom går bara och väntar och hoppas högt och tydligt framför mig att jag snart ska sluta älska den här mannen som är 20+ år äldre än mig. Snälla finns det någon därute som varit med om detta? Eller liknande såklart…?

  I viss utsträckning beror det lite på hur gammal du är. Fast ensam är du inte och det folk inte gillar att prata om är att ålder väldigt sällan spelar roll för vilka vi älskar och att det är ganska vanligt att attraheras till äldre människor oavsett ålder och bakgrund. Jag är 23 och jag är kär i någon som är 34 och jag har en sängkamrat som precis fyllde 41.

  Jag började träffa någon som är 24 år äldre än mig, det sista jag hade planerat var att falla för honom. Men jag började märka att jag inte kunde sluta tänka på honom och allt jag vill är att vara med honom, fastän jag vet att det inte går. När vi är med varandra tänker jag inte på åldersskillnaden, bara hur lycklig jag är med han

  Ålder är bara en siffra… ja, om du inte är omyndig fortfarande, då kanske du ska vänta till du minst är 18 år. Annars är det skitsamma…mellan min mamma o pappa är det 13 år.. o mellan min pappa o nuvarande fru 17 år… de passar bra =)

  Handlar om man tänker liknande, har samma värderingar, samma humor… ja, har ni saker gemensamt o dessutom förälskade i varandra så go for it!

  Bry dig inte vad andra vill, tycker o tänker…. gör det DU känner för o vad ditt hjärta slår för!

  Love is in the air <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.