Hem > Forum > Relationer > ♥ Vill träffa en seriös tjej där relationen mellan oss varar livet ut ♥

♥ Vill träffa en seriös tjej där relationen mellan oss varar livet ut ♥

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag är en 26-årig kille som haft 2 seriösa relationer tidigare men är singel nu och det känns tomt i vardagen..

  Människor i dagens samhälle verkar inte värdesätta relationer på samma vis som förr i världen, för förr i tiden var man rädd om varandra. Men visar man den sidan till idag blir människor misstänksamma, det har blivit något fult att bry sig utan orsak. Men detta gäller också generell inställning till materiella ting, allt ska bara slitas ut och bytas. Det har blivit en värld där svaghet är förknippat med medkänsla. Jag åh andra sidan värdesätter både prylar och människor som står mig nära väldigt högt, bådadera mer än heligt och skulle göra precis allt för min partner om jag så måste, jag går liksom inte i tankarna att någon skulle kunna utnyttja en på grund av det även om risken finns. Jag vill tro det bästa om alla.

  När man använt dejtingappar såsom (badoo, tinder, goodones, match etc) vill 99% av tjejerna inte ha en seriös relation, antingen uttryckt det bokstavligt eller inte ens haft en beskrivning på sin profil, alternativt haft massa fyllebilder..  och vem vill ens visa upp sådant som en av sina bästa sidor? Jag kan i gemene mans mun tolkas som introvert och lite enstöring men klok, realistisk och omtänksam. Jag har helt enkelt lärt mig uppskatta mitt eget sällskap eftersom jag inte delar uppfattningar som resten av människor i min ålder har.

  Söker någon tjej (20-30) att träffa omkring Östersund/Sundsvall/Ljusdal/Ånge -trakten som värderar partnerskapet högt och heligt. Skulle vilja dejta för chans till något som varar livet ut, det vill säga, så som det var förr i tiden.
  Varför jag skriver här är för att människor som mått dåligt har ett helt annat djup i sitt känsloregister, åh tenderar att värdesätta andra på ett annat sätt, ingen annan skulle förstå. Samt att jag inte träffar så mycket folk när jag är en person som antingen är på jobbet, hemma eller i naturen.

  Skriv gärna under detta inlägg om du är intresserad eller har något tips på hur jag kan hitta min framtida soulmate så tar vi det vidare därifrån.
  Cyberspace-kram från världens finaste kille

  Håller med om det du säger. Jag tror människor har det för lätt idag. Och då tappar relationerna sitt värde. Jag har alltid tänkt på det som att man bildar ett team med någon för att göra livet bättre tillsammans. Jag tror det var så mer förr. För det var nödvändigt. Man gav en del av sig själv till sin partner i form av tid och arbete. Och jag tror det är lättare att skapa band och tillit till någon när den faktiskt offrat en del av sig själv till en. Men det behövs inte idag. Man får det mesta serverat i form av bidrag eller stöd på olika sätt om det skulle skita sig. Och då finns det inte någon mening att bygga upp något.  Iaf inte för dom flesta vanliga människor. Människor vill bara ha nytt och spännande osv. Bara byta när det blir tråkigt och jobbigt verkar dom flesta resonera.

  Är tyvärr ingen tjej men är i samma sits. Hoppas du finner någon!

  Avatar

  Vilken underbar text! Det märks att du är en varm person <3 Herregud tjejer, svara på det här! =) Jag är för gammal tyvärr men hoppas andra nappar <3

   

  Avatar
  Trådstartaren

  TIllägger!

  Är du 18,19 eller 31,32 (precis utanför åldersspannsgränsen så är det fine också)
  Likaså om du bor utanför de nämnda geografiska gränserna men är flyttbar.

  Tack för din fina reply, ”Red Simyna”, det värmde.
  Jag hoppas också det, alla som läser kan ju också tipsa vänner de känner etc.

  Jag kan bifoga en bild så folk får bilda sig sin egen uppfattning också om utseende överensstämmer med det tjejen som läser detta söker.

  PS. Tål att nämnas att jag mår bäst när jag känner mig behövd eftersom jag aldrig fått vara det under min uppväxt. Med det sagt så har jag inga problem alls av en ”krävande”, ”klängig” eller ”svartsjuk” tjej då jag kommer bekräfta dig precis så mycket du behöver.

  Åh! det finns så mycket att säga men vi spar det tills sen! 🥰

  Igen, varm mysig kram ♥

  • Detta svar redigerades för 1 år sedan av en moderator.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.