Hem > Forum > Närstående > Våldtäkt i familj

Våldtäkt i familj

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Bli månadsgivare
  Mind Forum

  MenySök efter:
  Mina sidor
  Hitta hjälp
  Ge en gåva
  Gå direkt till innehålletGå direkt till sök
  Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag vet inte vad jag ska göra hjälp.
  16 feb, 2020 kl. 20:13Jag vet inte vad jag ska göra hjälp.

  Indigo Lodyce TRÅDSTARTAREN16 feb, 2020 kl. 20:13
  SvaraRedigeraBokmärkAvsluta prenumeration
  Det känns som att jag håller på att gå sönder på insidan av smärta. Jag har ingen jag kan prata med. Jag känner mig avvisad om jag försöker för att folk blir avskräckta.

  Det här är min historia. Jag har en stor familj med många systrar och en lillebror. Min pappa hade en dotter innan han träffade min mamma och hon hade 3 döttrar sedan innan. Sedan skaffade dem mig min storasyster och min lillebror.

  Det har alltid varit ganska kaotiskt hemma

  Några år efter att mina föräldrar träffats så tog min mammas ex man ( pappan till mammas tre döttrar ) livet av sig.

  Detta gjorde att mina systrar var väldigt deprimerade. Men speciellt den äldsta. Hon ville ta livet av sig och hon hatade min pappa. Dem bråkade hela tiden och hon kunde hota min pappa med kniv. Jag var väldigt liten när allt detta hände men kommer ihåg det.

  Hon som är nr 2 i syskon skaran har fått hjälpa den äldsta väldigt mycket. Även om hon varit elak.

  Och sedan när alla blivit lite äldre så har alltid mina äldsta systrar talat så illa om mina föräldrar och sagt att dem är störda. Det har ju alltid gjort en ledsen. För två år sedan så berättade min syster nr 2 att min pappa våldtagit henne för tio år sedan. När hon var runt 20. Och det visade sig att dem alla varit fulla när det hände. Och jag känner verkligen att jag hamnar i kläm i denna familje situation. Jag mår så dåligt och jag kan inte förstå hur detta kan ha hänt. Min mamma var tydligen med innan detta hände och hon påstår att min syster ville det då ( min pappa säger samma sak) men det är ju helt jävla sjukt ändå! Jag menar sådant ska inte hända och dessutom är det ju den som är förälder som ska ha förnuft.

  När jag fick reda på detta så bodde jag inte hemma ( gick på en skola i en annan stad) och då kände jag att jag inte ville ha kontakt med varken mamma eller pappa. Min syster berättade ju för mamma men mamma stannar med min pappa ändå 🙁 allt för bara så ont. Det var så dumt gjort av dem men jag tycker att det mamma gör när hon väljer han framför min syster gör mig jätte ledsen.

  Sedan så blev jag en ensamvarg och ville inte umgås eller prata med någon och min syster hon var utbränd så hon orkade inte prata så mycket som jag behövde heller. Och det är förståeligt. Men det blev iallafall så att jag ville dö då. För det fanns ingen som jag kunde prata med… Mina vänner gick bara eller så sa dem att dem mådde dåligt av att höra mig berätta det. Så jag stängde allt inom mig. Och den där ensamheten var det värsta. Att inte ha någon alls. Så det slutade med att jag flyttade hem till mina föräldrar igen. Jag kan ju prata med dem om detta men det gör ändå så ont för dem påstår att min syster ville det. Det känns som att jag ska välja sida och jag kan ju inte det. Jag kan säga att jag tycker att det som har hänt är hemskt och att min pappas handlade är helt fruktansvärt.  Jag vet bara inte vad jag ska göra 🙁 för de få gånger jag träffar min syster så är det som att hon typ önskar att både mamma och pappa ska hamna i helvetet och jag tänkte så också innan men det tär på en. Att önska dem människorna som förde en till världen en sådan sak..  har någon tips? Det värsta är att jag känner mig så ensam i detta.

   

  Låter förfärligt i mina öron vad de har gjort.

  Han är ju bonus pappa till dem det är ju som jag skulle ha sex med mina bonus barn Urk

  Skulle aldrig kunna tänka mig det detta skulle ju också faktiskt innebära att jag är otrogen emot den jag älskar.

  Det är självklart föräldrarnas ansvar och jag förstår dig i detta.

  Du älskar dina föräldrar och bryr dig om din syster fullt normalt.

  Jag själv har varit med om sexuella övergrepp av min styvfar när jag var mellan 10-12 år

  Och jag vet inte om min mamma vet om det eller inte jag kan inte prata med henne om det för hon tror att jag har hittat på de pga att jag har emotionell personlighets störning detta har jag fått anser läkarna och psykologerna pga att jag har varit utsatt för detta.

   

  Avatar

  Jag också av min mammas morbror i hemlandet. Ja va så liten att jag inte ens förstoh att jag blev våldtagen. Jag var 7 år gammal då. Berätta det inte ens för nån skriver det först här nu e jag 14 men trycken o pressen stressen jag får när jag ser honom e ändå kvar. Ni är inte ensamma Min familj o släkt suger man kan it välja sin ursprung o familj de ska tydligen va ens närmaste När ja berätta det till min morsa,var hnes första fråga om jag hade min oskuldhet eller va man säger trodde hon skulle hantera detta sitatiuonen bättre. Min syrra vet o hon tr upp det bland folk ångrar mug varje dag att jag berätta ens det till de hade vart bra om jag hade hållt min käft. aja ni är it ensamma ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.