Hem > Forum > Närstående > Son med misstänkt bipolär typ 2…

Son med misstänkt bipolär typ 2…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Mamma till vuxen son som antagligen liksom jag har bipolär typ 2 …men skillnaden är att han vägrar sök vård. Efter som han dålig erfarenhet av den…Vad gör jag?…då jag märker att det är påväg att bli en episod just nu…irriterad och låg när vi pratar…Vad vi än pratar om …Goda råd någon ?

  Avatar

  Hej detta är så svårt. jag önskar att man kunde förstå o se tecknen tidigt o kunna göra något, ja har kämpat med detta under 30 år. Som jag ser det är de viktigt att få vård i tidigt skede. Att vänta gör de bara värre tycker jag. det är en kamp o svårt känns hopplöst. Jag har nu skrivit ett brev till den ansvarige läkaren där jag beskrev hur det är o vad som är fel, hur jag ser de. detta brevet känns de som om de äntligen tog på allvar för denna gång min anhöriga blev sjuk så gjorde de något, de hämtade med polis igår utan att jag behövde ringa o tjata o tragga på dem.

  Jag önskar att de ville ta emot vård, i vårt fall är de oxå så att vården har gjort skit så de finns inget förtroende bara en massa eländig erfarenhet. Fruktansvärt. Tyvärr har jag inget svar på din fråga. Men jag önskar att vi hittar ett bra sätt att få hjälp fort när de händer hela tiden.

  Har du pratat med ansvarig läkare? Går han på läkarbesök? Får han den vård han har rätt till?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.