Hem > Forum > Närstående > Snällt?

Snällt?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Ville höra vad mamma tyckte om min uppväxt. Svaret jag får är ” ja ibland har man ju undrat om det är meningen att du ska leva. Det känns som du har varit en karma för mig å din rediga far”

    Verkligen inte snällt att säga så …speciellt inte till sitt barn , det var hårda ord..människor kan verkligen såra med ord…

    Jag blir ledsen av läsa detta, man ÄR INTE DÅLIG för att man inte fungerar! Min mamma har sagt ”jag önskar att jag inte hade fött dig” och ”det enda du ska vara till för är att suga ut oss ekonomiskt och tvinga oss att hjälpa dig hela tiden” och sådant med andemeningen att man gjort något ont bara i det att man kom till världen, alltså det allra mest grundläggande. Människor MÅSTE SLUTA använda ett sådant språk mot varandra, för det skadar så outhärdligt. Det är inte bara ord, det handlar om att sucka bort en person, kroppsspråk som säger ”du förstör mitt liv” och så vidare.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.