Hem > Forum > Närstående > Självmordsförsök

Självmordsförsök

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag behöver verkligen stöd, nu har jag hamnat i samma situation för andra gången i mitt 25-åriga liv..

  För att göra en lång historia kort separerade jag från mina barns pappa för ungefär två år sen. Det sista 1,5 året av vårt förhållande försökte han ta livet av sig flera gånger, han försvann flera gånger och var borta så länge att jag trodde han hängt sig någonstans och tog tabletter så jag fick ringa ambulans fler gånger än vad jag kan räkna till. Tillslut fick jag nog och lämnade honom, vilket resulterade i flera månaders sjukskrivning för mig då all oro och rädsla jag hållt inom mig dessa år kom upp till ytan.

  Kort efter separationen träffade jag en ny kille som på många sätt är helt fantastisk, och vi har gått igenom mycket tillsammans. Allt har fungerat jättebra men vi har hållt vår relation på distans och setts varannan vecka ungefär. Denna kille funkar också bra med barnen och de tre har en speciell relation till varandra, han är viktig för barnen. Så kom chocken när jag häromdagen fick veta att han försökt ta livet av sig och legat inlagd på psyk i två veckor, nyss kommit ut igen.. det var verkligen inget jag ens kunde förutsett, han har inte visat några som helst tecken på att må dåligt.

  Jag kan inte ens ta in det, han kunde likagärna varit död nu och jag känner bara ”jaha”, det är precis som att mitt huvud sätter på autopiloten igen eftersom det är en situation jag varit i förut. Jag vet inte hur jag ska hantera situationen, eller om jag ens kommer orka gå igenom detta igen. Snälla hjälp mig! Vad ska jag göra? Varför kan jag inte känna? Och varför händer detta mig igen?

  Avatar

  Jag tänker att du har en helt normal chock!  Då kan man inte tänka..

  Min fråga hur mår du och vad händer i ditt förhållande?

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag tänker att du har en helt normal chock! Då kan man inte tänka.. Min fråga hur mår du och vad händer i ditt förhållande?

  Tack för ditt svar! Det har nu gått ett tag sen jag fick reda på vad som hänt och sen dess har vi träffats några gånger. Det är svårt eftersom det känns precis som vanligt, han vill absolut inte prata om vad som hänt. Jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera situationen, nu blir jag ju orolig så fort jag inte får ett svar och en sån situation är ohållbar.. samtidigt som jag tycker så otroligt mycket om personen, så svårt!

  Avatar

  Ja det låter jobbigt – jag funderar över VAD vill du göra? Om du inte behöver välja?

  Har du någon kontakt med någon stödgrupp för anhöriga till personer med suicidala tendenser…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.