Hem > Forum > Närstående > Föräldrar och släkt som kommenterar min kropp

Föräldrar och släkt som kommenterar min kropp

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Har ett långdraget problem med min familj och släkt.

   

  Dom är ganska väldigt jätteduktiga på att kommentera min vikt.

  För nån sommar sen så var jag och sambon förbi min kära mor varpå hon kommenterade att jag såg gravid ut, jättekul att höra när man försökt bli gravid i 10 år.

  Förra sommaren så va ja på släktträff. Hade sån ångest redan innan och mycket riktigt när jag Kommer dit får man höra att man borde träna mer osv.

  Det slutade med att jag iaf vann supartävlingen.

  Den senaste var häromdan. Min kära far ringer och säger att han är på väg att hälsa på. Sa att det bara är att komma men vi ska ut med kajakerna och bada hundarna varpå han uttrycker sig i stil med att ”kommer du i en kajak?”

   

  Ja jag borde bara skaka av mig och stå med huvudet högt men till saken hör att jag träffar inte min familj oftare än så här och det hugger som till i hjärtat när man träffar sina föräldrar typ 1 gång om året och det är liksom en sån kommentar som kommer. Härom kvällen när min far frågade om kajaken så var det första gången på 6 måndare jag hade pratat med honom.

   

  Jag får sån ångest av att veta att han är på väg hit nu. Min farbror trillar nog också in på ett par veckor och jag har panik.

   

  Vad ska ja göra? Hur ska ja bete mig? Vad ska ja tänka på? Är det så här en familj fungerar?

   

   

   

   

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.