Hem > Forum > Närstående > Blir inte lämnad ifred av ex

Blir inte lämnad ifred av ex

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej. Osäker om jag placerar tråden i rätt del.

  Jag undrar om någon kan hjälpa mig via råd och erfarenhet.

  Har en ex tjej som jag varit tillsammans med i 1 år. För 1 år sedan gjorde jag slut. Hon fick kortslutning och kunde inte sluta kontakta mig. Jag var snäll till en början och daltade med henne. Bad henne upprepade gånger tydligt att sluta kontakta mig mer. Vilket inte nådde fram till henne. Förklarade att hon trakasserar mig och att jag mår otroligt dåligt att hon ständigt kommer på sjuka sätt att kontakta mig på. Mina närstående lider också då de ser mig må dåligt. Hon skapar bland annat i detalj fejkade konton på tjejer som inte existerar och skriver till mig. Då detta enligt henne är det enda sättet att ha en fin kontakt med mig.

  Men för ca 4 månader sedan så fick jag nog och blev aggresiv mot henne. Så ifrån på skarpen att en gång för alla sluta kontakta mig. Är grov mot henne och ger absolut inga förhoppningar men hon ger sig inte. Hon förstår inte att vi aldrig kommer ha en framtid. Ändå så pratar hon om hur vi en dag kommer att ha det så fint med hus och barn. Hur mycket hon älskar mig och vill ha mig. Hon vill gottgöra allt

  Har hotat att polisanmäla henne för 3 dagar sen. Är allvarlig med hotet och kanske förstår hon nu att jag menar allvar. Jag känner sån sjuk obehag bara. Är rädd vad hennes nästa steg är. Detta har pågått i 1 år nu. Vad kan jag vänta mig? Kommer hon spåra ur komplett? Kommer hon se till att jag lider så mycket som det bara går? Hur blir jag med henne för gott?

  Hej!

  Jag har varit den tjejen även om detta låter aningens mer grovt. Träffade en kille och vi blev båda blixtförälskade i varandra. Det var bra nästan ett år men sen fick han som panik. Han sa aldrig uttryckligen att han ville göra slut, han bara drog sig undan och ”försvann”. När jag hörde av mig tyckte han inte vi behövde höras så ofta, han behövde egen tid osv (bodde 50 mil i från varandra).

  Jag fick nån slags panik av det här och mina spärrar släppte: ringde, skickade meddelanden till honom osv fast han inte ville det. Skrev mail, brev. Han blockade mig på alla kanaler till sist. Jag kontaktade till och med en kompis till honom på Facebook för att se om denne kunde få honom att kontakta mig. Så förnedrande.

  Jag VET att jag gjorde fel men jag klarade inte ett sånt icke-avslut i den livssituation jag var i. Jag tycker att ditt  ex gör fel, väldigt fel. Hon verkar inte må bra psykiskt. Det enda jag vill fråga är hur du gjorde slut? Var det tydligt, rakt och ärligt? Eller gav du henne något slags hopp? Det här frågar jag enbart utifrån min egen situation och för att det ev. kan hjälpa dig. Ett sista avslutande samtal hade i alla fall fått mig att må mycket bättre.

  Om du har gjort allt ”man ska”, då tänker jag att den enda vägen som finns är att blockera henne på sociala medier, telefon, mail. Lyckas hon ändå kontakta dig är det väl polisanmälan. Det blir ju en tydlig markering.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.