Hem > Forum > Må piss > Vad killar gjort mig och vad jag gjort

Vad killar gjort mig och vad jag gjort

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Killen jag var tillsammans med när jag var under 16 i tre månader. Det är över 6 år sedan. Vi var rätt så bra vänner året efter vi bröt det, då vi båda gått vidare och skaffat andra respektive, såg han väl som min bästa vän. Men tre år efter så har han hunnit taffsa mig på fittan, tuttarna, snokat i min mobil efter nakenbilder, pratat om hur han minns min kropp och att jag lika gärna kan slappna av och visa mig naken. Hur han vill se mig naken nu när jag har tatueringar.

  Andra killen, 5år äldre som jag också trodde jag var min vän (ung och naiv). När jag var 15 så söp han ner mig på mcdonalds och hånglade upp mig.

  Tredje killen jag trodde var min vän skrev en sexnovell om mig. Han brukade muta mig med cigg då jag var yngre och inte kunde köpa själv, för att han skulle få pussar.

  En kille stoppade kuken i min rumpa under sex fast jag inte sagt ja. Sen in i fittan igen så jag var tvungen att äta antibiotika i en vecka. Han gick i min klass, så var tvungen att låtsas som ingenting i 3år tills vi gick ut skolan. Alla i klassen visste att vi legat. Men det visste inte om resten. Så blev behandlad som att jag ville sex med honom.

  Någon kille la till min snapchat via nummer och sa att han kände mig, visade inte ansiktet. Han sa att vi var vänner men att han var kär i mig. Han skickade bild på sig i trosor och ville att jag skulle förnedra honom då han runkade. Vet fortfarande inte vem han är.

  En kille jag fortfarande är rädd för, som jag träffade för två år sedan. Pratade mycket om hur snygg och fantastisk jag var fast jag hade partner. Jag tog bort honom för han sa att tjejer får skylla sig själv om de stannar kvar i ett destruktivt förhållande. Instabil.

  Min kompis pojkvän som tog mig på rumpan när vi väntade på de andra i soffan. Han råkade se mig naken engång då jag och vänner brukar bada. Kom fram sedan och sa ”du var snygg naken”. (Självklart hade jag berättat allt för min vän efter alla händelser)

  När jag satt hemma i soffan med mamma och hennes bekanta från krogen, jag var berusad och märkte inte att mannen taffsade på mina bröst. Trång soffa.

  När det var för sent för att gå hem från en fest så jag delade säng med min kompis och en till kille. Senare fick jag höra att han skröt om att han hade taffsat på mig när jag sov.

  En kille jag var kär i, trodde han var kär i mig med(15-16 år-han 3år äldre). På nyår kysste vi varandra, sedan gick vi och skulle ha sex. Dagen efter och många andra dagar efter så fick jag anonyma meddelanden som frågade om jag var slynan som legat med honom.

  Jag är äcklad av mig själv, jag känner mig dum och naiv. Det känns som om jag förtjänar det. Jag kan inte klaga för en gång då jag var 18, ute och festade så hade min vän jättemycket häng och jag skulle av någon anledning slå upp hänget, råkade ta han på kuken, sa förlåt dagen efter- hatar mig själv. Ville ta livet av mig för att jag var äcklig som alla dessa män. Mår fortfarande dåligt år efter. Förtjänar att må dåligt. Är så jävla ledsen.

  Hmm Varför ska du förtjäna att bli behandlad som en skit? Har du någon tanke på hur du skulle vilja se dig själv istället för att acceptera att andra använder dig som en trassmatta?

  Hmm hur ser ditt liv ut just nu?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.