Hem > Forum > Må piss > Vad gör man är fasttejpad på kanten?

Vad gör man är fasttejpad på kanten?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • När jag säger fasttejpad på kanten refererar jag till en extremt irriterande känsla som jag har väldigt ofta. Mina tankar är kolsvarta, jag kan inte beskriva hur extremt trött jag är på precis allt i min miserabla existens. Jag bara sitter här och väntar på nästa dag. Min ångest är däremot 2-3 på en 10 gradig skala. Mina självmordskriser (när jag har dem) drivs av ångest, de tankar jag har nu kombinerat med 8< ångerst. Stark ångest får mig att tappa mitt annars väldigt rationella tänkande som vanligtvis vet hur dålig idé självmord är, för det vet jag. När självmordskriser triggas får det mig att springa runt helt okontrollerat på kanten så att det bara är en fråga om tid innan jag faller av (har hittills blivit stoppad). Nu har jag alltså väldigt låg ångest (pga medicin) men kolsvarta tankar dvs fasttejpad på kanten. Jag har varit här i ca 2x tvådagars perioder i veckan, varje dag fruktansvärt outhärdligt mörkt. Jag är såååå trött på det, jag kan inte fördriva så mycket mer av min tid med youtubevideos jag redan sett eller egentligen inte vill se.

    Vad bra att din medicin hjälper till viss del i alla fall. Jag skulle rekommendera promenader, fysisk aktivitet är bevisat bra för depression och ångest. Jag har själv jättesvårt att ta mig ut på en promenad när jag har mycket ångest och endast med hjälp av någon annan tar jag mig ut. Har några gånger ringt en kompis som har kommit och plockat upp mig på promenad och det har alltid hjälpt. Men man vill ju inte vara andra till last när man mår dåligt.

    Sen känner jag igen det där med youtube. Jag ser/lyssnar på NorthernLion och Aavak då de drar mig in i det de spelar på ett bra sätt och tar mig bort från mig själv ett tag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.