Hem > Forum > Må piss > Trött

Trött

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag vet faktiskt inte varför jag skriver här ens. Tvivlar starkt på att det ska hjälpa mig nu. Jag vet inte ens riktigt vad jag ska skriva eller vad jag vill få ut av det.

    Livet har varit en kamp och jag vet inte om jag orkar kämpa längre, det tar aldrig slut. Orkar just nu inte skriva alla detaljer.

    Har en period nu mått väldigt dåligt, verkligen. Men nu, de senaste dagarna har det varit annorlunda. Känner mig tom. Tänker konstant på döden. På något skumt sätt känner jag mig lugnare. Tanken på att allt ska ta slut, att inte behöva känna något alls… det känns bra.

    Jag kanske inte vill detta egentligen, varför skriver jag annars här? Just nu har jag bara en intern dialog med mig själv, pratar inte med ngn om det. Kanske behöver ngn annans tankar kring det, för mina kretsar bara om när, hur och var.

    Jag är för trött att kämpa mer.

    Är på jobbet just nu och måste fortsätta arbeta och låtsas som ingenting.

    Hej!
    Jag känner igen mig i det du skriver och jag är själv inne i en period där jag känner som du, jag vet inte om mitt svar kommer ge dig nåt då jag som sagt känner likadant men jag kan tänka mig att det är precis som du skriver att du egentligen inte vill dö men jag förstår känslan av att känna sig lugnare när man tänker på vara död och slippa all smärta man känner. Innan du tar några förhastade beslut testa prata om det men någon närstående som du litar på eller prata med en psykolog. Det hjälpte mig litegrann iallafall när jag blev inlagd på psyket så det kanske också är ett alternativ. Du kan alltid prata med mig också om det känns bättre att prata med en person som inte vet vem du är❤️

    Trådstartaren

    Jag har länge varit den som alltid mår dåligt, har varit öppen med det. Min omgivning har faktiskt stöttat mig, det är väl det som gjort att jag orkat så här länge. Har haft mycket kontakt med psykiatrin, men de vill typ bara medicinera mig, mer och mer mediciner. Har dock inte hjälpt så mycket, mest fått fysiska problem av medicineringen. Var väl lite naiv och kontaktade dem igen för ett tag sen, men de har tydligen slutat med stödsamtal… de vill bara ge mediciner. De hänvisade mig att gå till kyrkan och prata med en präst. Kanske kan fungera men jag är inte troende och det känns inte bra att ta den kontakten.

    Men nu är jag där igen, återigen detta trötta jävla måendet. Jag vill inte vara så här, jag vill inte vara den som alltid behöver stöd. Jag är trött på att belasta alla omkring mig, att de ska behöva förhålla sig till det här igen. Jag är de facto en börda för dem, de kanske är villiga att ta den bördan, men jag vill inte längre. De säger det inte, men jag vet att detta tär på dem också. Denna gången har jag inte sagt något, försöker låtsas som ingenting, att jag mår bra. Dumt? Absolut!

    I min typ fantasi så tar allt slut snart  Har en sak i helgen jag  ser fram emot, en tillställning vilket de flesta av mina vänner kommer på. Ska bli väldigt kul. Men i mitt huvud känns det som ett väldigt bra avslut, typ ett sista bra minne av mig. Men efter det? Ja då känns det färdigt  just nu. Som sagt, det känns på ngt sätt bra, känner mig lugn och inte längre rädd för det.

    Som sagt, i mitt huvud har jag mest en dialog med mig själv. Uppskattar ditt svar, behöver någon annans perspektiv på det hela. Kanske hjälper, eller inte. Jag vet inte. Men jag antar att det är värt ett försök.

    Jag har inte gjort ett definitivt val kring det hela än, hjärnan går på högvarv, tankarna rusar. Jag kanske inte vill dö egentligen, skriver ju ändå här, men det är väldigt lockande.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.