Hem > Forum > Må piss > Trodde botten redan var nådd

Trodde botten redan var nådd

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag trodde jag hade varit så långt ner som möjligt i min depression, det va tillochmed ett tag för ett halvår sen då jag upplevde att jag faktiskt lyckades ta några steg upp för trappan från avgrunden. Men nu är jag tillbaka där på botten, nej, jag är banne mig ännu djupare ner. Jag har förut känt att jag inte vill leva mer, men jag ville inte avsluta mitt liv. Att jag skulle kunna ligga i ett rum och bara sova resten av livet.

    Men efter att ha börjat med det, att sova/ligga i sängen ca 80% av dygnet så känner jag nu att de vore nog lika bra att bara dö istället. Känns helt otroligt att jag skriver så. Trodde aldrig att jag skulle skriva detta. Men när jag nu ligger här och känner noll vilja till att lämna sängen, så tänkte jag att jag kanske ska försöka göra ett sista ryck. Nånstans finns de faktiskt en liten kämparlåga som vägrar att brinna ut. Jag vet bara inte hur jag ska gå till väga. Hur börjar man att må bättre. Jag är rädd för mig själv, för att jag nu ska få nån impuls å bara avsluta livet för att de känns så jävla hopplöst. Hur fan ska jag kravla sig ur detta bottenlösa hål jag lyckats hamna i.

    Hej!

    Jag själv är deprimerad och utbränd och tog mig därför tid att verkligen vila för att bli bra. Jag låg och bara kollade på tv i några dagar, och då blev allt såååå mycket värre! Jag pratade med min psykolog och han sa att ju mer passiv man blir, desto med deprimerad känner man sig, och om jag är för aktiv så får jag panikångest attacker för att jag inte klarar det när jag är utbränd. Så det gäller att hitta balansen. Men man mår inte bra av att bara ligga i sängen/ kolla på tv fastän man kan tro det. Man kan känna att det blir lite bättre om man får träffa en kompis/ gå en promenad. Håller tummarna för dig! Kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.