Hem > Forum > Må piss > Sviken

Sviken

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Kan man förvänta sig att två av ens närmsta vänner ska ta ens parti?

  Det handlar om ett förhållande med en knarkande psykiskt sjuk individ som jag kastade ut för typ 18 månader sedan. Han sårade mig, djupt. Lurade av mig pengar, utnyttjade och tryckte ner mig.

  Men hans story är ju helt annorlunda såklart. Och nu är han tillbaka i stan efter rehab och mentalsjukhus och en kort fängelsetid. Verkar ha ordnat upp sig, sägs det. Bra för honom.

  Men det som sårar mig är att två av mina närmsta vänner, efter att ha sett mig må piss och ha ångest över honom ett pr nu tycker att vi ska ”stryka ett streck” lver det hela och ”det finns två sidor på varje mynt”.

  Jag mådde bra, innan honom. Välfungerande glad individ, ensamstående men fick allt att funka med barnen och efter honom… Har jag varit till och från suicidal, gått i terapi, varit sjukskriven och nu kommit på fötter.

  Är det fel av mig att bli sjukt sårad?

  Avatar

  <3 Det är självklart att det är du som avgör huruvida det här strecket ska dras eller inte. Det är en process att komma dit, och ibland gör man ju inte ens det. För sveken eller såren den här killen gjorde är för djupa. Jag hade reagerat precis likadant som du om två av mina vänner ”föreslagit” någon form av försoning när man själv inte på långa vägar tycker det är uppklarat och utrett. Tycker den här killen kan börja med att ta ansvar för det som han har gjort, be dig genuint om ursäkt. Tycker det låter svekfullt och egoistiskt av de här kompisarna att prata om att det finns två sidor av samma mynt. Man undrar ju av vilken anledning de vill att det ska vara på det sättet.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.