Hem > Forum > Må piss > Självmord

Självmord

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 36 totalt)
35
 • jag överväger att ta en överdos ikväll

  Jag hoppas att du inte gör det<3

  Vi hör dig. Du måste ha haft det otroligt jobbigt som tänker så bestämt på att ta ditt liv. Trots det skriver du här på forumet, som ju är ett stödforum. Ibland kan det kännas som man inte orkar leva, men om livet var på ett annat sätt, så skulle man kanske det. Hur skulle DU önska att livet var?

  Vi önskar att du testar att ta emot hjälp. Låt oss ge dig ett samtal. Ring eller chatta in till oss på 90101 eller https://chat.mind.se/ – Du är anonym och det samtalet är bara för dig.

   

  Som du sett i användarvillkoren vill vi inte att den här typen av dialog görs öppet här, både för din och andras skull, eftersom allvaret i det du berättar är stort och kan väcka starka känslor för andra. Vi har en specialiserad del av vår verksamhet just för den som har självmordstankar och där pratar du direkt med en specialutbildad volontär. Du har börjat här och låt det vara utgångspunkten. Kontakta oss och berätta precis det här.
  Självmordstankar är extremt vanligt när man mår dåligt. Det behöver inte vara farligt, men det kan vara farligt att inte berätta om dem.

  Ring eller chatta direkt men oss. Det kan knappast bli värre. Eller kontakta akutpsykvården, om det är lättare för dig. Ge lite tid för något annat att hända.
  Du har ett val. Att besluta dig för att leva kan du göra om och om igen, men beslutar du dig att dö finns ingen återvändo. Döden är oåterkallelig.

  Hör av dig. Välkommen!

  Avatar

  jag överväger att ta en överdos ikväll

  Hur är det med dig idag?

   

  Trådstartaren

  De är lite bättre idag, va väl någon form av rop på hjälp igår. Pendlar väldigt mycket mellan att vilja dö och att kunna kämpa lite till

  Avatar

  ok har du  något samtalskontakt eller behandling?

  Hur länge har du haft självmordstankar?

  Trådstartaren

  Just nu har jag bara samtal som inte hjälper så mycke, väntar på MBT terapi som börjar våren 2019.

  Jag har väl haft självmordstankar sen slutet av september till och från

  Avatar

  Har dina tankar på självmord utlösts av någon speciell situation eller har de kommit smygande.

  Hur fick du veta om MBT? Vad har du för idee om att den typen av terapi är – måste googla lite för att se vad det står om det i cybern…

  Hej. Har du drog problem ? Det har jag också haft inklusive självmordstankar. Säg till om du vill prata./ (namn borttaget eftersom namn strider mot användarvillkoren för säkerhet. se länk)

  användarvillkor

  • Detta svar redigerades för 4 år sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum
  Trådstartaren

  Hej. Har du drog problem ? Det har jag också haft inklusive självmordstankar. Säg till om du vill prata./ (namn borttaget eftersom namn strider mot användarvillkoren för säkerhet. se länk) användarvillkor

   

  Jag har varit beroende av berusningstillstånd. Har både haft problem med alkohol och benzopreparat.

  Alkohol dricker jag inte längre för klarar inte av smaken längre, kroppen klarar de inte heller. Blir så dålig av de.

  Höll bara på med tabletter som jag hade fått på recept, men nu får jag inte ut fler.

  Trådstartaren

  Har dina tankar på självmord utlösts av någon speciell situation eller har de kommit smygande. Hur fick du veta om MBT? Vad har du för idee om att den typen av terapi är – måste googla lite för att se vad det står om det i cybern…[/

   

  ja denna gången va de väl något som utlöste de, men de är så smärtsamt, så har svårt att prata om de.

  De va psykiatrin som tyckte MBT va ett bättre alternativ för mig, så får väl prova och se.

  Avatar

  Jag har varit beroende av berusningstillstånd. Har både haft problem med alkohol och benzopreparat. Alkohol dricker jag inte längre för klarar inte av smaken längre, kroppen klarar de inte heller. Blir så dålig av de. Höll bara på med tabletter som jag hade fått på recept, men nu får jag inte ut fler.

  Hmm kan din önskan att ta livet av dig vara ett avgiftnings symtom från dina receptbelagda läkemedel?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 36 totalt)
35

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.