Hem > Forum > Må piss > Passiva självmordstankar, vill bara ge upp

Passiva självmordstankar, vill bara ge upp

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag vill bara ge upp nu, men samtidigt har jag inga planer på att skada mig eller begå självmord. Jag vill bara att det tar slut, att jag blir överkörd eller skjuten på gatan.

  Livet är inte värt det, varför ska man ens fortsätta när allt bara är en utdragen plåga?

  Har ingen familj, inga vänner, ingen släkt och lever helt ensam.
  Har ett jobb där man ignorerar att jag varit sjukskriven i månader och ingen av kollegorna har ens märkt att jag är borta.
  Lever konstant under existensminimum och hot om att bli hemlös, men tillhör gruppen som inte har rätt till någon form av hjälp i våra system.
  Ignoreras av vården, kommunen och alla andra som borde lyssna på mina desperata nödrop och lever i ett samhälle där mitt kön avgjort mitt mänskliga värde och kopplas till direkt fara.

  Så varför ens försöka fortsätta längre?
  Det är ingen som bryr sig när man försöker överleva eller ens existera, man blir bara stämplad som dramatisk och överkänslig och får tryckt i ansiktet hur man ändå är värd mindre än skit.

  Jag hatar min existens, jag vill att det ska vara över, men samtidigt är jag låst i att inte kunna göra något för att avsluta det. Känns som om jag är i limbo…

  Åh fyfan vad jobbigt!!

  önskar jag bara kunde finnas där för dig.

  tänk inte så. vad jobbar du med? tänker att du kanske kan byta jobb där man är mer social. ta kontakt med din familj, eller är det något som stoppar dig?

  du har ett liv och leva för och en dag kommer du hitta människor till din närhet.

  börja snacka med folk när du går och handlar, eller gå ut på krogen o snacka med människor. gå på event. du hittar dina vänner tillslut.

  jag finns och är här för dig. det finns hopp. jag tycker du borde lägga upp fler anonyma inlägg på olika ställen om hur du har det så du kan få tips och stöd.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.