Hem > Forum > Må piss > Mår piss pga vikt

Mår piss pga vikt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Har haft problem med min vikt i huuur många år som helst nu! Det är det första jag tänker på när jag vaknar och sista jag tänker på när jag går och lägger mig och däremellan hur många gånger som helst! Man kan ju tycka: ”men gör någonting åt det då” och gudarna ska veta att det finns nog inget diet jag inte har provat och allt går bra i början men sen skiter det sig och jag går upp allt och lite till!

  Den här sommaren har varit bedrövlig i alla avseenden- slutade med min anti-depresiva medicin i våras vilket har drivit på mitt självförakt till 100%

  Har inte badat en enda gång pga skam över att jag har så mycket övervikt , tackat nej till sociala event pga skam mm.

  Snäser och är otrevlig mot min man för att han ska föreslå skilsmässa så att han slipper mig! Blir inte klok på mig själv! Orkar inte ha det så här men orkar inte heller göra någonting åt det!! Moment 22….

  Jag har alltid haft viktproblem, underviktig eller överviktig. Det är mitt spektrum, konstant förändrandes.

  men jag vet att det är kopplat till mitt mående.

  I förhållanden blir jag alltid överviktig för jag tröstäter. Bara normal vikt när jag är singel eller i ett lyckligt förhållande.

  Bara underviktig när jag är singel och olycklig.

  så för mig är min övervikt alltid baserat på min partner och hur mycket min partner gillar mig. När jag känner att min partner inte gillar mig nog. Då är jag som fetast – och fetare blir jag tills jag känner mig lycklig igen.

  någonsin tänkt i de banorna?

   

  Trådstartaren

  Funderat lite själv i de banorna faktiskt och kanske är det så?!

  Funderat lite själv i de banorna faktiskt och kanske är det så?!

  Det är min förbannelse 🙂
  Jag är bara tjock i dåliga förhållanden – ens partner är sjukt jäkla viktig för ens välmående och framtid! Det är ju din andra halva, om stöd inte kommer från den halvan så blir man ledsen och tjock 🙂 Så simpelt är det i min värld.

  Jag var i ett 7-ish år förhållande, var tjock, riktigt stor i 5 år.
  Förhållandet efter, small till tjock på 1 år, höll 3  kanske, det var nog dåligt från början, men vill mest bara inte vara ensam 😀
  Nu väger jag precis som innan jag började ha förhållanden vid 17 😀

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.