Hem > Forum > Må piss > Mamma alkis

Mamma alkis

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är just nu 17. Min mamma har druckit så länge jag kan minnas. Hon vägrar sluta och hon säger att det hjälper henne. Min pappa var nyligen otrogen mot henne och jag förstår att hon mår dåligt men jag känner mig inte okej när hon varje kväll gömmer alkohol för mig och dricker fastän hon vet att det gör mig ledsen. Jag har sagt till henne att jag har självmordstankar på grund av hennes alkoholmissbruk och att jag inte längre kan känna mig trygg i mitt eget hem. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra längre. Jag har blivit arg på henne sagt att jag aldrig ska prata med henne igen och slänger hennes vin varje gång jag hittar det. Ikväll har hon druckit igen. Jag är riktigt trött på det här. Vad ska jag göra?

    Jag tycker du ska prata med din pappa om det här eller någon släkting eller vän till familjen. Kanske en pyskolog? Jag har haft typ samma problem. Jag stod inte heller ut. När jag blev 18 flyttade jag hem i från.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.